[mkIII] reflektor (pekniety) co robic ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mkIII] reflektor (pekniety) co robic ?
kupilem samochod i od razu pekł mi reflektor (hella) i nie bardoz wiem teraz co z tym zrobic slszalem ze mozna usczelinic silikonem ale nie wiem czy to w ogole mozliwe i jak sie w ogole do tego zabrac (samochod to golf III 1,8 - o ile to w czyms pomoze
)

kurcze to widze ze cena nowego relfektora nie jest taka zaporowa (znajomy mi mowil ze 750) i mowil ze sie nie da szybki zmienic ale jak mowicie to mozna pokombinowac i calkiem moze sie okazac ze to bedzie mialo rece i nogi w nastepna srode bo bialegostoku smigam i moze mi tam brat mojej kobiety poradz, bo ja jak pisalem albo i nie narazie mam 2 lewe rece do spraw motoryzacyjnych i nigdy nic mi nie nawalolo(samochdoy rodzicow:)) a teraz kurcze zaczela sie jazda:) a i mam pytanie gdzue najlepiej kupowac takie czesci i czy uzywane na poczatek zdadza egzamin
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jakąs róznice napewno bedziesz miał bo wiadomo co nowe to ładniejsze od starego
Ale wiesz co wejdz na www.allegro.pl i poszukaj tam uzywanej lampy.Czesto ludzie sprzedaja jak zaklożą sobie imitacje Mk4 awtedy nie powinieneis miec wiekszej roznicy w wygladzie,a takia używke kupisz w ok. 100zł