Przeciekajacy szyber dach cała tapicerka zalana...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Lukasz_mk2
- Forum Master
Witam, nie wiem co jest dokładnie z twoim szyberem ale z tego co się orientuje to można go jakoś ustawić, jak ja wymieniałem swój to też mi się nie chciał domykać jak powinien, Pobawiłem się troche imbusem i jest git tzn. zamknij go imbusem, a potem otworzyłem silniczkiem i powinno być dobrze(przynajmniej u mnie wyszło). A co do silniczka to mam takowy jak by twój był do wymiany i oddam go za przysłowiową czapkę gruszek. Tylko nie wiem jak go wymienić ale może masz większe doświadczenie i sobie z nim poradzisz.
Mialem taki sam problem. Przekrecalem imbusem i jak zamykalem auto to szyner sie domykal a wlasciwie cofal i robil szpare. Odczepilem przewody z silniczka i zrobilem obrot imbusem. Tylko ze ja mam zepsuty szyber i go nie uzywam. Oczywiscie lewa prowadnica strzelila.
[ Dodano: Sro Lip 11, 2007 10:40 pm ]
Chyba juz wiem. Ustaw imbusem szyber w dobrej pozycji. Odkrec silniczek zostawiajac go na przewodach. Zamknij auto , wtedy ustawi sie w pozycje zamknieta i mozesz przykrecic spowrotem silniczek
[ Dodano: Sro Lip 11, 2007 10:40 pm ]
Chyba juz wiem. Ustaw imbusem szyber w dobrej pozycji. Odkrec silniczek zostawiajac go na przewodach. Zamknij auto , wtedy ustawi sie w pozycje zamknieta i mozesz przykrecic spowrotem silniczek
Ostatnio zmieniony śr lip 11, 2007 22:38 przez Egon PŃ, łącznie zmieniany 1 raz.