Glupie pytanie - jazda bez zegarow

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Pelos
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Glupie pytanie - jazda bez zegarow

Post autor: Pelos » śr lip 11, 2007 13:31

Czesc,
Chce na jakis czas wymontowac zegary (montuje indiglo i chce zrobic black LCD). Znajac jednak zycie (przeszkadzajaca rodzinka :jezor: praca itp) to pewnie zajmie mi to kilka dni a jezdzic trzeba. Stad moje pytanie czy jazda bez zegarow bedzie przeszkadzala calej reszcie elektryki samochodu ? Ktos probowal ?

pozdrawiam

Pelos

Awatar użytkownika
JayT
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: Glupie pytanie - jazda bez zegarow

Post autor: JayT » czw lip 12, 2007 02:06

Pelos pisze:Stad moje pytanie czy jazda bez zegarow bedzie przeszkadzala calej reszcie elektryki samochodu ? Ktos probowal ?
Ja próbowałem - grzebałem przy zegarach na warsztacie, coś pilnego mi się przypomniało i jechałem bez nich około 3 km - nic się nie stało. Dalej nie jechałem, bo nie było potrzeby :-)
Jednak jazda bez zegarów jest zabroniona - auto musi być wyposażone w sprawny prędkościomierz!

Moje VWozidło spala średnio: Obrazek i Obrazek

Awatar użytkownika
djtom
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: djtom » czw lip 12, 2007 07:07

nic sie nie dzieje - sprawdzone, ok 100 km bez zegarów.

Nocne Mary Squad :partyman:
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję. :prayer:

Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

Awatar użytkownika
twardy
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: twardy » czw lip 12, 2007 07:11

ja jeżdziłem dwa dni bez zegarków i wszystko ok.

10mm+1,3bara=1VSTD :-)

Awatar użytkownika
Pelos
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Pelos » czw lip 12, 2007 22:48

JayT pisze:
Pelos pisze:Stad moje pytanie czy jazda bez zegarow bedzie przeszkadzala calej reszcie elektryki samochodu ? Ktos probowal ?
Ja próbowałem - grzebałem przy zegarach na warsztacie, coś pilnego mi się przypomniało i jechałem bez nich około 3 km - nic się nie stało. Dalej nie jechałem, bo nie było potrzeby :-)
Jednak jazda bez zegarów jest zabroniona - auto musi być wyposażone w sprawny prędkościomierz!
Wiem, wiem - specjalnie nie poruszalem aspektu moralnego. To mnie Panowie pocieszyliscie - jutro sciagam zegary :)

fix123
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: fix123 » sob lip 14, 2007 22:51

Pelos pisze:Czesc,
Chce na jakis czas wymontowac zegary (montuje indiglo i chce zrobic black LCD). Znajac jednak zycie (przeszkadzajaca rodzinka :jezor: praca itp) to pewnie zajmie mi to kilka dni a jezdzic trzeba. Stad moje pytanie czy jazda bez zegarow bedzie przeszkadzala calej reszcie elektryki samochodu ? Ktos probowal ?

pozdrawiam

Pelos
nie stety nie wiem czy koledzy maja racje ale ja sam tak jezdzilem bez zegarow i nie dojechalem jak pytalem elektornika odp byla nie mozna jechac bez gdyz jest jakies czujnik ktore auto potrzebuje.. do jazdy aby wlasnie aka nie rozladowalo

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”