Problem radio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Problem radio
Witam
Mam VW golf 3 1994 rok i ma oryginalne radio i po włączeniu pisze SAFE safe to chyba zabezpieczenie kod od radia to 0425 a na radiu nie ma 0 jak go wpisać po wałczeniu radia i pogłośnieniu na maxa słychać radio ale bardzo cicho co zrobic
Mam VW golf 3 1994 rok i ma oryginalne radio i po włączeniu pisze SAFE safe to chyba zabezpieczenie kod od radia to 0425 a na radiu nie ma 0 jak go wpisać po wałczeniu radia i pogłośnieniu na maxa słychać radio ale bardzo cicho co zrobic
Wcisnij jednocześnie i przytrzymaj przyciski TP i TA po chwili je puść (po trzech pięciu sekundach) poprzez wciśkanie przycisku oznaczonego jako 1 doprowadzasz do pojawienia się "0" potem przyciskiem nr 2 doprowadzasz do pojawienia się "4", przyciskiem nr 3 doprowadzasz do pojawienia się "2", przyciskiem nr 4 doprowadzasz do pojawienia się "5". Po wprowadzeniu w ten sposób kodu zatwierdzasz go poprzez przetrzymanie wciśniętych przycisków TP i TA.
Póżniej wchodzisz na żądany zakres i programujesz stacje na poszczególnych zakresach.
[ Dodano: Sro Lip 11, 2007 09:09 ]
tak jest w radiach gamma beta i alfa
[ Dodano: Sro Lip 11, 2007 09:14 ]
w modelach alfa beta gamma IV a takie powinieneś mieć zamontowane w golfie z 1994 r.
Póżniej wchodzisz na żądany zakres i programujesz stacje na poszczególnych zakresach.
[ Dodano: Sro Lip 11, 2007 09:09 ]
tak jest w radiach gamma beta i alfa
[ Dodano: Sro Lip 11, 2007 09:14 ]
w modelach alfa beta gamma IV a takie powinieneś mieć zamontowane w golfie z 1994 r.
kurcze gdyby moje działało to bym ci pomógł, a tak to musisz czekać na opinie innego forumowicza, ale po pierwsze to musisz mieć dobrze podłączoną anetenę, a ha i oczywiście rozłożoną, bo w moim golfie na złożonej antenie nie łapało mi eski 103,6 lbn tylko przemykało dalej a po rozłożeniu anteny od razu wskoczyło na eskę, więc może ty też to masz