zdrowie mamy jest najwazniejsze nie masz za co przepraszacKamilW pisze:o postepach tych prac bede informowal na bierzaco w tym temacie, przepraszam wszystkich ktorzy we mnie wierzyli

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zdrowie mamy jest najwazniejsze nie masz za co przepraszacKamilW pisze:o postepach tych prac bede informowal na bierzaco w tym temacie, przepraszam wszystkich ktorzy we mnie wierzyli
sorry ze tak powiem co powiem...Ale ten projekt mial taki final zanim powstal na lamach forum.... nie bylo opcji zeby wyszedl w tych kosztach i mysle ze tworca wkoncu to zrozumial....KamilW pisze:No niestety ze smutkiem oglaszam ze projektu nie koncze. Zastopowaly mnie fundusze, los i ceny benzyny. Takze wszystkie zdobyte czesci zostaly sprzedane. Ale jako ze sotal mi ten fajny ABS, glowica i pare gratow to mysle nad swapem na troche przerobione 1,8. Takze dzieki za wszelkie wsparcie i sorki ze zrobilem smaka.
dobra to dam ci zarobic, kupie wszystkie gratu ktore kupiles nowe po cenie dwa razy wiekszej niz podales... mozesz zarobic 100 procent.... juz kiedys pisalem o tych prognozach cenowych ale dalem sobie spokoj, zeby wyniki obejrzec...KamilW pisze:a powiem ci ze nie, bo mialem juz wszystko gotowe - najbardziej zrazila mnie kwestia spalania i to ze po prostu teraz nie mam czasu na takie zabawy.evolution pisze:nie bylo opcji zeby wyszedl w tych kosztach i mysle ze tworca wkoncu to zrozumial....
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 53 gości