mam ale nie wypada mówićmasz jakieś inne pomysły ?
[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- _pączek_
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Przejrzałem sobie cały postęp prac na 1 stronie i jestem na prawdę pod ogromnym wrażeniem
Autko cudne i w dodatku taki silnik jak bym chciał w przyszłości do także przyszłego MkIII(niestety ciężko o fajnego AFNa za rozsadne pieniądze )
Nic tylko pogratulować pracy, wytrwałości i wsadzonej w autko kasy
Autko cudne i w dodatku taki silnik jak bym chciał w przyszłości do także przyszłego MkIII(niestety ciężko o fajnego AFNa za rozsadne pieniądze )
Nic tylko pogratulować pracy, wytrwałości i wsadzonej w autko kasy
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2007 20:32 przez _pączek_, łącznie zmieniany 1 raz.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
spoko, spokodjtom pisze:pucuj furacza na sesję dzisiejszą
tylko mój team obrał złą taktykę i pojade bolidem z pełnym bakiem paliwa
ale zrobienie niskiej 7-demki do 100 km/h, i moze poniżej 15,5 na 1/4 może się uda
spoko, podjade na myjnie wcześniej to możemy sesyjke trzasnąć baterie juz naladowane
ile to bedzie razme koni ? Ja z Jankiem to juz ponad 400 + Twoje 150 i 110 Goofiego - to grubo ponad pół tysiąca koni mechanicznych
Ostatnio zmieniony ndz lip 08, 2007 09:15 przez cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.
tylko mój team obrał złą taktykę i pojade bolidem z pełnym bakiem paliwa
to grubo ponad pół tysiąca koni mechanicznych
co do miejscówki którą proponuję to jest to uliczka Szamoty na ursusie, ok 0.5 kilometra stamtąd w okolicach ulicy Giserskiej jest zajebista miejscówka do robienia fot na tle ruin starych fabryk: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1068882#1068882
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.