[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
Cowbow A ta farba to mat czy polysk? Silikon szklarski czarny?
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2007 17:08 przez stasiu14, łącznie zmieniany 1 raz.
farba mat, nazywa sie ColorWorks High Temp - 650 st Cstasiu14 pisze:A ta farba to mat czy polysk? Silikon szklarski czarny?
Silikon MontageFix szkło , akwari czarny - elastyczny klej do szkła
to napisane jest na tubkach ..
no własnie się nie znalazł jeszcze taki (pomojając Honde Promotora ) ... ale może jutro wieczorkiem sie znajdzie masz czas ?Kenaj pisze:cowboy, się zarzekał, że 160km to wszystko czego chce a tu prosze, dalszy rozwój, pewnie ktoś na mieście dał w kość
ja jestem na diecie...jestem najedzony na jakiś czasolozwirski pisze:Widze ze apetyt rosnie
nie napisałem, że bedzie to sprawdzone w moim aucie
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2007 18:11 przez cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
pełen efekt w nocy będzie można ocenić dopiero po ustawieniu na stacji diagnostycznej, dziś juz się nie wyrobiliśmy. natężenie światła się nie zmienia, maluje się tylko elementy które nie odbijają światła, różnicy nie ma żadnej.cowboy napisz jaki efekt w nocy. konkretnie czy jest roznica w 'swieceniu'? natezenie swiatla sie nie zmienia na smoked?
[ Dodano: Sob 07 Lip, 2007 19:00 ]
kolektywna harówa podstawą sukcesuA lampki to wam panowie piknie wyszły
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
nie, bo malujesz to co i tak nie odbija światłaSouleR pisze:natezenie swiatla sie nie zmienia na smoked?
ja tam nie wiem ale Wy to chyba koledzy nie umiecie rozmawiac ze swoimi kobietami...djtom pisze:Cytat:
Szlaban na tuning to chyba najgorsza kara... uderza na psychikę jak nie wiem co
skutek uboczny związku z kobietą
ja swoją umiem przekonać do wszystkiego... no prawie.. z turbiny wystającej ponad maske jak w białym kocie VTG to bym sie kurde chyba nie wytłumaczył
Kochanie, drugi wentylator założyłem żeby Ci się przyjemnie i chłodniej robiło jak jedziemy na zakupy (wersja dla posiadacza Golfa bez klimy)z turbiny wystającej ponad maske jak w białym kocie VTG to bym sie kurde chyba nie wytłumacz
Kochanie założyłem tego slimaka bo dzięki temu prawie nic nie będzie palił nasz samochodzik, jak chcesz to namalujemy na nim kwiatki (wersja dla posiadaczy golfów z klimą)
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
nie przejdzie, moje kochanie ma większą wiedzę nt tuningu TDI niz nie jeden nowicjusz na forum...djtom pisze:Kochanie założyłem tego slimaka bo dzięki temu prawie nic nie będzie palił nasz samochodzik, jak chcesz to namalujemy na nim kwiatki (wersja dla posiadaczy golfów z klimą)
wszystko jej tłumacze... a białego kota widziała z bliska jak startuje i doskonale wie po co ten "ślimak" tam jest
masz jakieś inne pomysły ?