Zaciski
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zaciski
witam czy da rade zregenerowac zaciski tylne w gti nie ma recznego zacieły sie dzwigienki czy to jest rozbieralne nawet ja kiedys rozruszałem dzwigienke to działał przez jakis czas a teraz nie ma wcale recznego poradzcie co z tym zrobic pozdro
- Golfiarz217
- Ma gadane
- Kontakt:
pepu, miałem to samo tyle ze u mnie juz nawet dzwigienki rozruszałem, bo wyjołem je i naparzałem młotem, i bardzo nic to nie dało :/ Musialem wymienic ....
Ale powiem CI taką ciekawosteczkę, kiedys mialem zacisk wlasnie ze zlomu, bo z belki dodatkowej mi został.... no ale wlasnie ta dzw igienka nie chodziła i młotem cięzko było ruszyć....WIec wziołęm Palnik i w te dwie dziurki w ktore wchodzą przewody, wpuszczaełem ciepło przez jakies 3-5 min ;] i wiesz co ?? a własnei to ze zaczeła się dzwigienka poruszać, a tłoczek wysówać, czyliu all wporzo potem go sprzedałem i działał ;;]
Ale powiem CI taką ciekawosteczkę, kiedys mialem zacisk wlasnie ze zlomu, bo z belki dodatkowej mi został.... no ale wlasnie ta dzw igienka nie chodziła i młotem cięzko było ruszyć....WIec wziołęm Palnik i w te dwie dziurki w ktore wchodzą przewody, wpuszczaełem ciepło przez jakies 3-5 min ;] i wiesz co ?? a własnei to ze zaczeła się dzwigienka poruszać, a tłoczek wysówać, czyliu all wporzo potem go sprzedałem i działał ;;]
naprawa
pepu12 jest w lbn gosc na kalinie co ci zregeneruje da gwarancje i bedziesz zadowolony mi robil jakies 4 lata temu i do dzis chodza elegancko i wzial za calosc 150zl wymienil wszystkie uszczelniacjak cos wal na priwa wytlumacze ci gdzie to jest dokladnieze 1 culinderek