G60 (PG) + Syncro
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
G60 (PG) + Syncro
tak jak w temacie.poszukuje wszelkich informacji, manuali, schematow filmikow itd itp o syncro. druga sprawa do ludzi ktorzy maja G60 z klima- zdjecie kol pasowych.za pomoc z gory wielkie dzieki
One Man Crew
- barteKKK03
- V.I.P.
Jeszcze się nie spotkałem z takim czymś...marepako pisze:G60 z klima
Niestety, ale w moim uznaniu nie da się upchnść chłodnicy silnika, chłodnicy klimy i jeszcze IC z całym orurowaniem, ale jak ktoś ma to niech się pochwali, bo sam chętnie obadam temat...
A co materiałów to jutro coś Ci tam podeśle... jakby co to mam oryginalną serwisówkę Syncro i zeskanuję całość jutro...
Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 22:59 przez barteKKK03, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
wersje z klima fabrycznie mialy taki wlasnie IC w tym wlasnie miejscu, w corrado np bylo juz inaczej IC na dole ale jeszcze mniejszybarteKKK03 pisze:To na wierzchu to jest IC czy chłodnica klimy?
Jeżeli IC to niestety, ale mi osobiście kiepsko się to kalkuluje żeby rezygnować z dużego IC za zderzakiem na rzecz ciasnego miejsca pod maską przy silniku... no ale co kto lubi
poza tym nikt Ci nie kaze rezygnowac z FMIC.... Poprostu uświadomiłem Ci ze jest cos takiego...barteKKK03 pisze:Jeżeli IC to niestety, ale mi osobiście kiepsko się to kalkuluje żeby rezygnować z dużego IC za zderzakiem na rzecz ciasnego miejsca pod maską przy silniku... no ale co kto lubi
"Most perfect silence is when
there´s no need to explain"
there´s no need to explain"
mówisz i masz
[ Dodano: 26 Lip 2007 00:46 ]
to samo koło co kompresor ciągnie
[ Dodano: 26 Lip 2007 00:48 ]
jak ktos chce zrobic sobie g60 syncro to ja proponuje g60 16v
[ Dodano: 26 Lip 2007 00:55 ]
ja mam w planach na następny rok coś takiego do tego właśnie syncro abs i mam auto moich marzeń ;P
[ Dodano: 26 Lip 2007 00:56 ]
ja mam w planach na następny rok coś takiego do tego właśnie syncro abs i mam auto moich marzeń ;P
Ostatnio zmieniony czw lip 26, 2007 00:45 przez vwEmil, łącznie zmieniany 1 raz.
W golfach syncro jest również passatowska skrzynia na linkach i hydrauliczne sprzęgło.vwEmil pisze:to już Ci go rozwiązuje......Passat b3 ma silnik g60 ten sam co w golfie.....tylko że Passata g60 wypuszczali tylko w wersji syncro więc pasuje bez problemu....tylko tyle że tam śa linki a nie cięgna jak w normalnym syncro i hydrauliczne sprzegło.ale do zrobienia powodzenia
Wiem bo mam
Konto usunięte.
acha...dobrze wiedzieć bo mam zamiar w przyszłym roku kupić sobie syncro i zrobić z niego g60 16v syncro ale właśnie takie szczegóły mogą przeszkodzić....dobrze gromadzić wiedze na ten temat.....Może Ty będziesz wiedział czy każde syncro ma z tyłu bębny a jeśli tak to czy jest jakiś większy problem żeby założyć tarcze?