Problem ze wspomaganiem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Robert31
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Problem ze wspomaganiem

Post autor: Robert31 » śr lip 04, 2007 11:34

Witam wszystkich.
Słuchajcie mam nastepujacy problem a wiec dziwnie zaczeło mi działac wspomaganie po wymianie paska rowkowego (klinowy) rano kiedy auto stoi przez cała noc wspomaganie działa elegancko ale kiedy juz posmigam po miescie zaczyna dziwnie działac na wolnych obrotach ciezko chodzi kierownica ale juz po zwiekszeniu obrotów wspomaganie pracuje normalnie-nie mam zadnych wycieków,dziisiaj wymieniłem olej we wspomaganiu i dalej to samo a usterka ta zaczeła mi sie dziac po wymianie paska-bardzo prosze o jak najszybsza odpowiedz-dziekuje Robert
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2007 12:41 przez Robert31, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pszczyna
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: pszczyna » śr lip 04, 2007 12:37

Widocznie pasek jest ciut dłuszy i wspomaganie jest słabe ,miałem kiedyś taki przypadek kupując dwa paski tej samej firmy okazały się różnej długości minimalnie lecz jednak były inne[ sprawdz napinacz]

Awatar użytkownika
Robert31
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Robert31 » czw lip 05, 2007 11:31

a jednak pompa wspomagania szlag ja trafił jutro bedzie juz nowa zamontowana-prawda jest ze dom i samochód to ogromne skarbonki na dodatek bez dna

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”