różnica na wskaźniku i na mfa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MFA nie pokazuje temperatury płynu chłodzącego!
MFA pokazuje temperaturę oleju.
P.S
A tak nawiasem mówiąc temperatura płynu chłodzącego jest u Ciebie wyższa o zaledwie kilka stopni od temperatury oleju ( z tego co widać na fotce).
MFA pokazuje temperaturę oleju.
P.S
A tak nawiasem mówiąc temperatura płynu chłodzącego jest u Ciebie wyższa o zaledwie kilka stopni od temperatury oleju ( z tego co widać na fotce).
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2007 18:31 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
mfa jest w trybie serwisowym i ustawione na pokazywanie temp. płynu chłodniczego 
PS. jak temp po mieście dochodzi od 94-96 stopni to jest dobrze czy za ciepło
PS. jak temp po mieście dochodzi od 94-96 stopni to jest dobrze czy za ciepło
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2007 18:33 przez zielu, łącznie zmieniany 1 raz.

Według mnie w miejskich korkach ma prawo tyle pokazywać.
Nie jestem do końca pewnien czy w trybie serwisowym pokazuje temp. płynu chłodzącego, być może niektóre wersje silnikowe tak mają. Zobacz czy w trybie serisowym pokazuje tyle samo stopni co bez trybu to ostatecznie rozwieje moje wątpliwości.
Nie jestem do końca pewnien czy w trybie serwisowym pokazuje temp. płynu chłodzącego, być może niektóre wersje silnikowe tak mają. Zobacz czy w trybie serisowym pokazuje tyle samo stopni co bez trybu to ostatecznie rozwieje moje wątpliwości.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
Nad ranem:
Nie wiem jak w mk2 ale w mk3 sprawdzałem i w trybie serwisowym pokazuje dokładnie TO SAMO ,czyli również temp. oleju ,a nie płynu..Quatro7 pisze:pokazuje inną wartość poza trybym - tzn wartosć oleju...
a w serwisowym płynu chlodniczego i wszystkie wersje silnikowe z mfa tak maja ze w serwisowym to pokazuja
W Mk3 serwisowy pokazuje tylko chwilowe spalanie, temperatura oleju i zewnetrzna jest tak samo pokazywana, a reszty funkcji w ogole nie ma.Matador pisze:Nie wiem jak w mk2 ale w mk3 sprawdzałem i w trybie serwisowym pokazuje dokładnie TO SAMO ,czyli również temp. oleju ,a nie płynu..
Tak jest przynajmniej u mie.
Matador, co do Mk2 to prawda, nie ma co porownywac do Mk3.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...