sorki ale mi sie pomylilo ja wtedy jeszcze uzywalem dc+ czyli musialem to tam znalesc.Gobo90 pisze:Labudin, hmm masz może jakieś linki do tych torrentow bo nic nie moge znaleźć .. same DX-owe mapy nie ma żadnych E ...
Patryyyk pisze:poszukuje płyt do navi MFD głównie polski
wszystko się da... trzeba mieć sprzęt i wiedzę...casio99 pisze:to mi nowoscze sie da kopiowac?!.Mam plyte wersji E na PL Cz H SK 2007 i DE +MRE 2006 ?
wszystko na oryginalach i jak ktos mi zdradzi sposob na skopiowanie ich tak zeby chodzily (kupe forsy zaplacilem i szkoda mi tylko oryginalow) w Blaupunkcie exact ,to wrzuce mu iso tegoz na
rapida.
poszło na priv...Patryyyk pisze:poszukuje płyt do navi MFD głównie polski
poszło na priv...Patryyyk pisze:poszukuje płyt do navi MFD głównie polski
buheheheheh to Ci wała sprzedał ładnego...casio99 pisze: na hiszpanskim forum odpowiedzial mi elricodondey(notabene guru) ze te plyty nie sa produkowane tradycyjna metoda wypalania tylko sa niejako TłOCZONE i dlatego sciezka identyfikacyjna nie jest rozpoznawalna przez komputerowe wypalarki.
NO TO PODAJ mi ten profil i rodzaj nagrywarki oraz rodzaj nosnika ,zamiast sie wymadrzac!adams pisze:
Trzeba mieć odpowiedni sprzęt (nagrywarka, płyta, odpowiedni program z odpowiednim profilem) i troszkę wiedzy
w tym przypadku lepsze, bo droższe traci sens...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości