Witam!
Mam takie pytanie posiadam na wyposazeniu w samochodzie elektryczne szyby ale kiedys tam zepsul sie silniczek do szyby kierowcy no i tak lezalo lezalo az wkondu kupilem nowy silniczek i na tym moje umiejetnosci sie skonczyly nie umiem nawet zdemontowac starego silniczka w celu sprawdzenia czy dziala nowy....
I teraz mam prosbe do uzytkownikow czy ktos bylby w stanie zamontowac to wszystko? Wsumie duzo roboty tam nie powinno byc bo wszystko jest podoprowadzane bo kiedys tam byla elektryka kwestia jest tylko zalozenie nowego silniczka w miejsce starego i zalozenie tej calej prowadnice w swoje miejsce:) oczywiscie moje pytanie kieruje do osob ktore mieszkaja np w warszawie bo ja mieszkam w zabkach i chcialbym zeby to bylo gdzies w miare blisko mile widziane sa adresy (najlepiej telefon) do jakiegos mechanika elektryka co by sie na tym znal:)
Z góry wielkie dzieki za pomoc!
Pozdrawiam
Szukam osoby która zamontuje mi elektryczne szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Szukam osoby która zamontuje mi elektryczne szyby
Ostatnio zmieniony pn lip 02, 2007 18:04 przez Gozdus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jaszczur
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Gozdus, prosta sprawa http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... t=#1176667 aby prowadnice wykrecić to trzeba odkręcic po zdjęciu boczka bodajże 3 sruby ja mocujace na klucz nr 10 i od spodu z prowadnicy też 2 sruby na klucz nr 10 a wyjąć silnik to masz w linku jak to