Szukam osoby która zamontuje mi elektryczne szyby

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Gozdus
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Szukam osoby która zamontuje mi elektryczne szyby

Post autor: Gozdus » pn lip 02, 2007 18:02

Witam!

Mam takie pytanie posiadam na wyposazeniu w samochodzie elektryczne szyby ale kiedys tam zepsul sie silniczek do szyby kierowcy no i tak lezalo lezalo az wkondu kupilem nowy silniczek i na tym moje umiejetnosci sie skonczyly nie umiem nawet zdemontowac starego silniczka w celu sprawdzenia czy dziala nowy....

I teraz mam prosbe do uzytkownikow czy ktos bylby w stanie zamontowac to wszystko? Wsumie duzo roboty tam nie powinno byc bo wszystko jest podoprowadzane bo kiedys tam byla elektryka kwestia jest tylko zalozenie nowego silniczka w miejsce starego i zalozenie tej calej prowadnice w swoje miejsce:) oczywiscie moje pytanie kieruje do osob ktore mieszkaja np w warszawie bo ja mieszkam w zabkach i chcialbym zeby to bylo gdzies w miare blisko mile widziane sa adresy (najlepiej telefon) do jakiegos mechanika elektryka co by sie na tym znal:)

Z góry wielkie dzieki za pomoc!

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn lip 02, 2007 18:04 przez Gozdus, łącznie zmieniany 1 raz.

jaszczur
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: jaszczur » pn lip 02, 2007 18:11

Gozdus, prosta sprawa http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... t=#1176667 aby prowadnice wykrecić to trzeba odkręcic po zdjęciu boczka bodajże 3 sruby ja mocujace na klucz nr 10 i od spodu z prowadnicy też 2 sruby na klucz nr 10 a wyjąć silnik to masz w linku jak to

Awatar użytkownika
Gozdus
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Gozdus » pn lip 02, 2007 18:31

to moze jeszcze mi ktos powie czym to odkrecic bo krece ampulami i nic zwyklym srubokretem tez nic..... juz nie mam do tego sily i jesli mialo by to kosztowac te 50zl to juz wole wydac te pieniadze i miec wkoncu ta szybe sprawna.....

jaszczur
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: jaszczur » pn lip 02, 2007 18:33

Gozdus, a co kręcisz tam srubokręt nie potrzebny jest tylko klucz torx albo ja nazywam go gwiazdka

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”