PROBLEM Z RADIEM

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
LEVI84
Mały gagatek
Mały gagatek

PROBLEM Z RADIEM

Post autor: LEVI84 » sob cze 30, 2007 13:34

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Mam taki mały problemik. Kupiłem sobie tańsze radyjko TeVion. MP3,USB,MiniSd itd... Ale mam taki feler, bo nie mam pojęcia jak je podłączyć pod ISO, żeby po wyciągnięciu kluczyków radio nie gubiło ustawionych stacji itd... Tak samo gaśnie po tym kontrolka w radyjku. a wydaje mi się, że powinna mrygać :D wie ktoś może jak sobie z tym poradzić?? Jestem nowy na forum i na pewno niewiele wiem. A zapomniałbym mam MK4 z 99 silniczek 1,4.
Chciałbym też zamontować głośniki w tylnich drzwiach i nie wiem czy trzeba tam rozkręcać całe drzwi, czy wystarczy zdjąć maskownice, jeśli tak to jak to zrobić żeby niczego nie uszkodzić.??

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
harrygo1
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: harrygo1 » sob cze 30, 2007 15:07

Temat był milon razy poruszany zamieniasz kable w oryginalnej kostce od radia zółty z czerwonym

Awatar użytkownika
LEVI84
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: LEVI84 » sob cze 30, 2007 17:32

Spoko - bez nerwów, doszedłem do zamieżonego celu. Musiałem zamienić kabelek czerwono biały (1 z 2) na czerwono żółty i działa bez problemowo - choć odpala nawet bez kluczyków. tak może być?? czy raczej nie powinno??
Ale mam problem z tymi głośnikami w tylnich drzwiach, jak to holerstwo wyjąć??

NIGDY WIĘCEJ Z NIKIM NIC - TYLKO MK

Awatar użytkownika
harrygo1
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: harrygo1 » sob cze 30, 2007 21:18

Nikt się nie denerwuje :pub: z tego co wiem w golfie czwórce trzeba zdemontować całe boczki żeby sie dostac do głośników

Awatar użytkownika
LEVI84
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: LEVI84 » ndz lip 01, 2007 07:59

Kurteczka. Myślałem, że pujdzie łatwiej, ale jak mam rozbierać tą osłone na drzwiach to się poddaje, nie chce czegoś zepsuć lub naruszyć orginalnego wytłumienia wnętrza. Może puźniej zdecyduję się na pojechanie do firmy i mi to założą. :)
A narazie wielkie dzięki za pomoc. :)

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”