KLUCZYK "SCYZORYK" DO GOLFA MK2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zabezpieczenie moze dosyc ciezko wychodzic bo po to ono tam jest
- jak juz je wybijesz to wyjmujesz grot
- dopasowujesz dlugosc zwojego klucza to grotu ze scyzoryka
- dopasowujesz mocowanie swojego kluczyka dokladnie na takie jak w grocie ja to zrobilem z grubsza szlifierka a nastepnie pilnik a na koniec papier scierny
- nacinasz swoj nowy grot w tym samym miejscu co jest naciety grot ze scyzoryka ja to zrobilem brzeszczotem
- wkladasz nowy grot i wbijasz zabezpieczenie
- cieszysz sie nowym kluczykiem do VW
PS kluczyk z ktorego bedzie wycinany nowy grot do scyzoryka powinien byc bez wycietego znaczka vw (ja dorobilem sobie nowy kluczyk i to specjalnie zeby byl pelny w srodku)
- jak juz je wybijesz to wyjmujesz grot
- dopasowujesz dlugosc zwojego klucza to grotu ze scyzoryka
- dopasowujesz mocowanie swojego kluczyka dokladnie na takie jak w grocie ja to zrobilem z grubsza szlifierka a nastepnie pilnik a na koniec papier scierny
- nacinasz swoj nowy grot w tym samym miejscu co jest naciety grot ze scyzoryka ja to zrobilem brzeszczotem
- wkladasz nowy grot i wbijasz zabezpieczenie
- cieszysz sie nowym kluczykiem do VW
PS kluczyk z ktorego bedzie wycinany nowy grot do scyzoryka powinien byc bez wycietego znaczka vw (ja dorobilem sobie nowy kluczyk i to specjalnie zeby byl pelny w srodku)
Sluchajcie bo mam jeszcze jedna watpliwosc....ktos wie moze czy czasem nie bedzie pasowal oryginalny scyzoryk z T4 po 2001 roku??? On ma grot nie frezowany tylko nacinany - bardzo podobny do tego w MK2....ale moze mi sie tylko tak wydawac bo przed oczami go nie mam wtej chwili. jesli by sie okazalo ze surowka jest identyczna to mozna by po prostu od razu dorobic na oryginale rzezbe od MK2:))) Co wy na to???
jesli tak to napewno warto bo bedzie ladnie wygladalo i dokladnie spasowane
Kupię części lub całe NSU 1000,1200,TT,TTS,Prinz
Obecnie - Golf MK2 Westmoreland, BBS RS, Airride, CarPC oraz NSU 1000C
Poprzednio - Golf MK2 GTi - Wolfsburg Edition
Obecnie - Golf MK2 Westmoreland, BBS RS, Airride, CarPC oraz NSU 1000C
Poprzednio - Golf MK2 GTi - Wolfsburg Edition
Musisz pojsc do jakiegos sklepu fotograficznego albo elektronicznego tam rozne cuda maja ale 12V do elektroniki?cos mi sie nie wydaje zeby jakis pilot potrzebowal 12V...nie mowie ze to nie mozliwe bo ludzie rozne dziwactwa wymyslaja...ale jakos mi sie wydaje ze nie powinno tam byc takiej potrzeby...
A jak baterii nie znajdziesz to bedziesz musial zrobic tak jak w kawale o cudownym ruskim zegarku do ktorego baterie trzeba bylo w walizce nosic
A jak baterii nie znajdziesz to bedziesz musial zrobic tak jak w kawale o cudownym ruskim zegarku do ktorego baterie trzeba bylo w walizce nosic