MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
- Kfjatushek
- Nowicjusz
Dzieki dzieki Robi sie wlasnie aktulanie srodeczek u tapicera,jeszcze kilka drobynych poprawek lakierniczych i koniec zabawy na ten sezon,moze na nastepny bedzie nowa wizja,ale jak narazie nie przewiduje wiecej zmian,a co do lakieru to nie wiem jaki kod bo nigdy nie sprawdzalem PozdraVWiamMłoda pisze:Fiu fiu ładne autko kolorek smerfastycznie podobny do mojego
Felgi są kozak
zostawiasz go takjak teraz czy jeszcze cos bedzie robione
Ps co to za kod lakieru
Bylem wlasnie sprawdzic jak to swieci i jestem mile zaskoczony bo wyglada bardzo fajnie,narazie jest tylko dioda postojowa a stopu beda w sobote,ale postojowe swieca fajnie,na 3 fotce troche je widac.lolo_golf pisze:A jak swieca te diody??
Wielki dzieki za mile slowagrzaneczka997 pisze:druga fota mowi wszystko respect
Zdjecia zawsze obrabiam bo lepiej wygladaja i sa bardziej wyrazne i ostre,a w rzeczywistosci lampy moim zdaniem jeszcze lepie wygladaja i bardziej mi sie widza niz bialo czerwone ale to jest moje zdanie,kazdemu moze sie podobac co innego PozdraVWiammcsym pisze:To że zdjęcia się obrobi nie zmieni tego, jak wyglądają w rzeczywistości... Na klarach było dobrze
Dzieki,tak jak napisalem wymyje autko zrobie foto i wtedy ocenicie,milo ze zmieniles jednak zdaniefuldi pisze:na tych fotach prezentują sie duzo lepiej, napewno bardziej pasują od clarów bialo czerownych
NORD-VAG.PL
kkkubek, lampy są jak dla mnie na równi z klarami... zawsze możesz sobie zostawić tamte i zmieniać zależnie od nastroju
btw - ja też chciałem spytać o kod lakieru na tym autku... więc gdybyś mógł, to sprawdź... będę wdzięczny.
btw - ja też chciałem spytać o kod lakieru na tym autku... więc gdybyś mógł, to sprawdź... będę wdzięczny.
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata