Teraz pytanie: przywiozłem niedawno golfika3 , 1.9 TDi 90kM z 1997r,jak go kupiłem na wyświetlaczu licznika pokazywał się kod "1 odwrócone U 01". po kilku dniach zmieniło się na 02! Przypuszczam że jest to jakiś kod serwsowy? Może ktoś wie co on oznacza lub wie gdzie szukać takich wiadomości. Z gory dzięki
Kody serwisowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kody serwisowe
Witam wszystkich . Jestem tu "nowy"
więc proszę o wyrozumiałość!
Teraz pytanie: przywiozłem niedawno golfika3 , 1.9 TDi 90kM z 1997r,jak go kupiłem na wyświetlaczu licznika pokazywał się kod "1 odwrócone U 01". po kilku dniach zmieniło się na 02! Przypuszczam że jest to jakiś kod serwsowy? Może ktoś wie co on oznacza lub wie gdzie szukać takich wiadomości. Z gory dzięki
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2007 18:51 przez Davies1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ktoś przed Tobą.
Ostatnio zmieniony śr cze 27, 2007 22:37 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.