Tempomat w TDI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- marcin-kielce
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ceglarz moja instalacja elektryczna jest jakaś dziwna... Jak już wcześniej mówiłem zakładałem sobie MFA i tu też teoretycznie wszystkie przewody powinny być (oprócz przewodów do czujników rzecz jasna...) a okazało sie że nie było żadych... nie było przewodu do ECU który idzie ze skrzynki bezpieczników i służy do pokazywania spalania, nie było 5 przewodów które idą w wiązce od bezpieczników do licznika. Wszystko musiałem prowadzić sam i wtedy dopiero zadziałało. Wie ktoś może jakie ewentualnie przewody trzeba przeprowadzić i gdzie żeby uruchomić ten tempomat???
[ Dodano: Wto Lip 17, 2007 11:25 ]
UDAŁO SIE!!!! musiałem odłorzyć wszysko na jakiś czas ale w sobotę sie wziałem ostro za szukanie kostki i udało mi sie. Była schowana koło dywanika za skrzyką bezpieczników. Podpiąłem kabelki, podłączyłem Vag'a i uaktywniłem tempomat. Wszysko śmiga cacy pozdro dla wszystkich którzy mi pomogli!
[ Dodano: Wto Lip 17, 2007 11:25 ]
UDAŁO SIE!!!! musiałem odłorzyć wszysko na jakiś czas ale w sobotę sie wziałem ostro za szukanie kostki i udało mi sie. Była schowana koło dywanika za skrzyką bezpieczników. Podpiąłem kabelki, podłączyłem Vag'a i uaktywniłem tempomat. Wszysko śmiga cacy pozdro dla wszystkich którzy mi pomogli!
- marcin-kielce
- Mały gagatek
- Kontakt: