[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nareszcie znalalzlem chwile i zamontowalem sobie zderzaki z chromem, normalnie super to wyszlo, troche musialem sie pomeczyc z tylnym zderzakiem bo lekko nie pasil co z reszta moze byc widac na foto ale jest miodzio,ponizej jak zwykle mala sejsa zdejciowa, a Wam jak sie podoba ?? bo mi bardzo
a niedlugo maska w rdzy i ... (zobaczymy co mi sie uwidzi )
niebieski moze niedlugo bede sprzedawal te felgi jak cos to dam ci znac nie boj sie
pozdrawiam robal
a niedlugo maska w rdzy i ... (zobaczymy co mi sie uwidzi )
niebieski moze niedlugo bede sprzedawal te felgi jak cos to dam ci znac nie boj sie
pozdrawiam robal
Ostatnio zmieniony pt cze 22, 2007 21:51 przez robal264, łącznie zmieniany 4 razy.
- DaGuNiAaAa
- Nowicjusz
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Robal jestem pod wrazeniem
sluchaj, gdzies niedlugo wybieram sie do wrocka, byc moze swoim mk2 (choc jeszcze nie jezdzilem nim w takie dlugie trasy i troche sie waham). Wypadaloby sie w koncu zgadac i cos przelać, co?
Pozdrawiam
sluchaj, gdzies niedlugo wybieram sie do wrocka, byc moze swoim mk2 (choc jeszcze nie jezdzilem nim w takie dlugie trasy i troche sie waham). Wypadaloby sie w koncu zgadac i cos przelać, co?
Pozdrawiam
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF
- robal264
- Kontakt:
dzieki chlopaki, dlugo trwalo ich zalozenie ale w koncu sa, teraz wakacje wiec maska powinna byc szybciej klopot w tym ze musi najpierw zardzewiec, a dodatkowo jeszcze jej nie mam, tzn mialem jedna ale po zdarciu lakieru z jej przedniej czesci okazalo sie ze musialby byc zalamana albo cos takiego bo pelno szpachli bylo,teraz szukam nowej, moze Rozowa Pantera mi sprzeda to lada dzien biore sie do roboty
ten tylny stop to moze i pojdzie w odstawke ale szczerze mowiac to mi on nieprzeszkadza, teraz chcialbym wlasnie grilla z chromowanymi zeberkami i pomyslec cos na felgami, albo te w polerke albo jakies ladne 14cali, tylko ze to duzo kasy, a do tego strach pozniej postawic auto na noc gdzies w miescie
co do kierowkow to myslalem zeby wstawic biale ale takich jest duzo a z ciemnymi kierunkami nie widuje zbyt duzo golfow, i tak prawde mowiac to moim zdaniem ciemne lepiej pasuja do chromu
pozdrawiam i czekam na dalsze opinie i sugestie
ten tylny stop to moze i pojdzie w odstawke ale szczerze mowiac to mi on nieprzeszkadza, teraz chcialbym wlasnie grilla z chromowanymi zeberkami i pomyslec cos na felgami, albo te w polerke albo jakies ladne 14cali, tylko ze to duzo kasy, a do tego strach pozniej postawic auto na noc gdzies w miescie
co do kierowkow to myslalem zeby wstawic biale ale takich jest duzo a z ciemnymi kierunkami nie widuje zbyt duzo golfow, i tak prawde mowiac to moim zdaniem ciemne lepiej pasuja do chromu
pozdrawiam i czekam na dalsze opinie i sugestie
- BLIND
- Kontakt:
robal264 jest super strasznie mi się podoba na tych zdeziach.. podobał mi się już wcześniej ale teraz to jest wypas.. no faktycznie przydały by się jakieś ładne 14... zobaczymy jak będzie wyglądał z nową maską dawno się nie widzieliśmy może jakiś spocik?? jeszcze niecałe 2 tygodnie będe we Wrocku.. potem wracam na wschód pozdrawiam
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644