MK III 1.9 D zaczął wariować. Najpierw po przekręceniu kluczyka do pozycji 1 zamiast podświetlać się kontrolki w dole tablicy i ustawiać wskaźniki nie ma w tej pozycji nic, aby zaczło się to wszystko pokazywać włącznie z kontlolka świec żarowychnależało przekręcić kluczyk o odrobinę dalej (pomiędzy położenie 1 a start) i przetrzymać aby go nie cofneło do pozycji 1 wtedy podświetlają się kontrolki i ustawiają wskaźniki. Po zgaśnięciu kontrolki świec żarowychprzekręcam dalej na start i odpala po paru sekundach gaśnie lub podczas jazdy. Ostatnio nie chciał się zgasić po wyjęciu kluczyka i chodził bez włożonego kluczyka około 20 sekund. Zdjąłem osłonę stacyjki poruszałem i jest na razie OK. Nie wiem jak długo bo przed zimą miałem już dwa razy przypadek, że nie mogłem go zgasić pomimo wyciągnięcia kluczyka, ale wtedy to zbagatelizowałem bo się samo naprawiło.
Pomóżcie bo jazda tym golfem zaczyna mi przypominać totalizator sportowy. góry dzięki za propozycje rozwiązań.
gaśnie po odpaleniu i wczasie jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Golfiarz217
- Ma gadane

- Kontakt: