Teraz to bedzie pracował jak nówka. Piknie! Pozdroygd pisze:Golf się powoli robi... dziś prawie skończyłem wygłuszać tył auta, jutro wykończenia i biorę się za porządkowanie kabli. Pewno w przyszłym tygodniu dostanę maty na podłogę kierowcy, pasażera oraz drzwi, generalnie wygłuszanie po całościernest_b3 pisze:ygd, dzieje się coś z autkiem?
małe OT: a przy Passacie też coś modzisz?sedan czy Variant? zapraszam do obejrzenia mojego
Pod audio, ale też po to, by klekotu nie było bardzo słychać, mam nadzieję, że będzie trochę ciszej.
A passat to typowy-wóz
Ma jeździć i tyle.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Golf MK2 "Rabbit Injection" GTI TDI
Moderator: G0 Karcio
- czakuxD
- Forum Master

- Kontakt:
- ygd
- Prezes vwgolf.pl

- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Ta śmieszna czerwona mata, to http://www.selena.pl/index.php?app=1&did=24&pid=8
kupiona za jakieś grosze, chyba po 12zł za rolkę 75mm x 10m, do tej pory zużyłem 3.5 rolki. Jak widać to + jedna mata APP miękka 50x50 cm wystarczyła na cały bagażnik, druga poszła na tylne słupki.
Na podłogę pasażerów i kierowcy pójdą już tylko APP miękkie, być może nawet po 2 warstwy, zobaczymy ile tego wyjdzie. Przednie drzwi to tylko i wyłącznie Stinger Expert Door Kit... tylne drzwi pewno APP polimerowa.
kupiona za jakieś grosze, chyba po 12zł za rolkę 75mm x 10m, do tej pory zużyłem 3.5 rolki. Jak widać to + jedna mata APP miękka 50x50 cm wystarczyła na cały bagażnik, druga poszła na tylne słupki.
Na podłogę pasażerów i kierowcy pójdą już tylko APP miękkie, być może nawet po 2 warstwy, zobaczymy ile tego wyjdzie. Przednie drzwi to tylko i wyłącznie Stinger Expert Door Kit... tylne drzwi pewno APP polimerowa.
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)

-
Krzysiek W.
- Forum Master