Teraz to bedzie pracował jak nówka. Piknie! Pozdroygd pisze:Golf się powoli robi... dziś prawie skończyłem wygłuszać tył auta, jutro wykończenia i biorę się za porządkowanie kabli. Pewno w przyszłym tygodniu dostanę maty na podłogę kierowcy, pasażera oraz drzwi, generalnie wygłuszanie po całości Pod audio, ale też po to, by klekotu nie było bardzo słychać, mam nadzieję, że będzie trochę ciszej.ernest_b3 pisze:ygd, dzieje się coś z autkiem?
małe OT: a przy Passacie też coś modzisz? sedan czy Variant? zapraszam do obejrzenia mojego
A passat to typowy -wóz Ma jeździć i tyle.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Golf MK2 "Rabbit Injection" GTI TDI
Moderator: G0 Karcio
- czakuxD
- Forum Master
- Kontakt:
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Ta śmieszna czerwona mata, to http://www.selena.pl/index.php?app=1&did=24&pid=8
kupiona za jakieś grosze, chyba po 12zł za rolkę 75mm x 10m, do tej pory zużyłem 3.5 rolki. Jak widać to + jedna mata APP miękka 50x50 cm wystarczyła na cały bagażnik, druga poszła na tylne słupki.
Na podłogę pasażerów i kierowcy pójdą już tylko APP miękkie, być może nawet po 2 warstwy, zobaczymy ile tego wyjdzie. Przednie drzwi to tylko i wyłącznie Stinger Expert Door Kit... tylne drzwi pewno APP polimerowa.
kupiona za jakieś grosze, chyba po 12zł za rolkę 75mm x 10m, do tej pory zużyłem 3.5 rolki. Jak widać to + jedna mata APP miękka 50x50 cm wystarczyła na cały bagażnik, druga poszła na tylne słupki.
Na podłogę pasażerów i kierowcy pójdą już tylko APP miękkie, być może nawet po 2 warstwy, zobaczymy ile tego wyjdzie. Przednie drzwi to tylko i wyłącznie Stinger Expert Door Kit... tylne drzwi pewno APP polimerowa.
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
-
- Forum Master