który głośnik basowy wybrać??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
który głośnik basowy wybrać??
zastanawiam sie nad tym co wybrać :
Lanzar MAXP154D
czy
Sinus Live SL 400
obydwa mają 38cm średnicy
Lanzar MAXP154D
czy
Sinus Live SL 400
obydwa mają 38cm średnicy
"buczy to tuba a subwower gra."
Tak tak 38 cm głośnik gra , człowieku ,taki głośnik ,żeby zagrał potrzebuje wzmacniacza jak diabli,a do tego te wymienione głośniki ,to ................nie są dobre przetworniki.
panie doradco poczytaj co to jest "tuba" (nie myl z obudową w kształcie walca) i potem doradzaj .
nie każdy subwofer gra ,bo np nie mozna słowa "gra" łaczyć z subami alpharda,dibesi itp. dziadostwa
Tak tak 38 cm głośnik gra , człowieku ,taki głośnik ,żeby zagrał potrzebuje wzmacniacza jak diabli,a do tego te wymienione głośniki ,to ................nie są dobre przetworniki.
panie doradco poczytaj co to jest "tuba" (nie myl z obudową w kształcie walca) i potem doradzaj .
nie każdy subwofer gra ,bo np nie mozna słowa "gra" łaczyć z subami alpharda,dibesi itp. dziadostwa
...łeeeeee, jak to do mnie te słowa to się nie zrozumieliśmy... To oczywiście ironia na słowa kolego o tym, iż jak już jest skrzynia to już jest pięęęęknie . Sam mierzyłem w it08, mam pb1054 i wiem jaka jest różnica między jakoś a jakość... a na JL mnie nie stać... jeszcze .k3fir pisze:powiesz mi ze nie bedzie roznicy miedzy jakims buszmanem a np JL 10w6 w skrzyni?
Pozdr .
:bylo: :bajer: