Gamma i kabelek "Car Light"
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Gamma i kabelek "Car Light"
Witam.
Niedawno stałem sie posiadaczem radia Gamma3. Sprzedający dołożył mi kostke ISO gratis gdyż w moim polo pozostały po porzednim właścicielu w miejscu kostki tylko 3 kabelki. Czerwony + niebieski - i brązowy niewiadomo do czego. Po podłączeniu wszystkiego z kostki został mi jeden kabel koloru pomarańczowego z napisem "Car Light". Od czego jest ten kabel i pod co go podłączyć????
Niedawno stałem sie posiadaczem radia Gamma3. Sprzedający dołożył mi kostke ISO gratis gdyż w moim polo pozostały po porzednim właścicielu w miejscu kostki tylko 3 kabelki. Czerwony + niebieski - i brązowy niewiadomo do czego. Po podłączeniu wszystkiego z kostki został mi jeden kabel koloru pomarańczowego z napisem "Car Light". Od czego jest ten kabel i pod co go podłączyć????
Nie wiem jak jest z radiem gamma3.Sprawdz czy pin z kostki ma pokrycie w samym radiu tzn.czy w miejscu gdzie jest ten kabel jest blaszka w radiu.jak bedzie to podłączasz ją pod kabel na którym jest + po załaczeniu swiatel pozycyjnych.Jak go niemasz to pociag sobie np od wlacznika swiatel.A jak w radiu niema tego pokrycia to nic z nim nie rób.Bez niego tez wszystko bedzie hulało.Pozdro...
Był Mk2 :)
był Mk3 :)
było Vento ABF
bylo Vento AAA
TERAZ: JETTA III i Mk3 Cabrio
1Z ,ABS
był Mk3 :)
było Vento ABF
bylo Vento AAA
TERAZ: JETTA III i Mk3 Cabrio
1Z ,ABS