Ja tez tak nie robieRobertP pisze:wystarczy tarcza, ale kto tak robi ?....
Pozdro
Gitner
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Ja tez tak nie robieRobertP pisze:wystarczy tarcza, ale kto tak robi ?....
jaszczur chciał ci powiedzieć przez to że w 1Z nie występuje wogóle linkaeidos pisze:A nie mozna takiej zwyklej z regulacja zamontowac zamiast tej z samoregulatorem? Jesli tak to przeciez poprzedni wlasciciel mogl to zrobic, bo linka jest wtedy tanszajaszczur pisze:w 1z? ciekawe zjawisko kolegoeidos pisze:jesli masz linke z regulacja to mozna sprobowac
Czyli kolega Gitner juz ma odpowiedz na swoje pytanieGitner pisze:Dzis uslyszalem jeszcze ze istnienie mozliwosc regulacji linka jesli sprzeglo zaczyna sie slizgac. Prawda to?
więc skoro tak wymień samą tarczę, zawsze to mniejszy koszt ...Gitner pisze:Ja tez tak nie robieRobertP pisze:wystarczy tarcza, ale kto tak robi ?....Pytajac sie ucze
zresztą nie tylko w 1Z ale wielu wielu innych benzyniakach i dieslacheidos pisze:a chyba ze tak, ja o tym nie wiedzialem

No pisales ze samemu rady nie dam.. moze ktos na forum jest chetny pomoc / wymienic a ja zrobie fotoporadeRobertP pisze:a jak sam robisz to nauka będzie jak trzeba
nie tylko dla Ciebie ale i dla nas, może byś opisał wersję przed i po i mały faq by wyszedł ...
Tu mnie chyba nie zrozumiales.. ja za nic w swiecie nic nie negowalem.. czlowiek uczy sie cale zycie, ktos mnie zapyta a ja juz dzieki powyzszym postom bede mogl pomoc..RobertP pisze:więc skoro tak wymień samą tarczę, zawsze to mniejszy koszt ...
najwyżej zwalisz jeszcze raz skrzynie

Nie tylko na to, ale i na pozostale.. Za pomoc wszystkim THXeidos pisze:Czyli kolega Gitner juz ma odpowiedz na swoje pytanie
tzn. miałem na myśli że poza oddaniem do warsztatu czyli we własnym zakresieGitner pisze:No pisales ze samemu rady nie dam.. moze ktos na forum jest chetny pomoc / wymienic a ja zrobie fotoporadeRobertP pisze:a jak sam robisz to nauka będzie jak trzeba
nie tylko dla Ciebie ale i dla nas, może byś opisał wersję przed i po i mały faq by wyszedł ...
jasne jasneGitner pisze:Tu mnie chyba nie zrozumiales.. ja za nic w swiecie nic nie negowalem.. czlowiek uczy sie cale zycie, ktos mnie zapyta a ja juz dzieki powyzszym postom bede mogl pomoc..RobertP pisze:więc skoro tak wymień samą tarczę, zawsze to mniejszy koszt ...
najwyżej zwalisz jeszcze raz skrzynie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 81 gości