To samo mam z kierunkowskazem przy blendzie.Musze go wyjac bo mam w nim wode ale nie wiem jak to wydrzec i boje sie zrobienia demolki w tych cienkich plasticzkach!!
Listwa zewnetrzna drzwi i kierunkowskaz przod
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Listwa zewnetrzna drzwi i kierunkowskaz przod
Mistrzowie jak zdjac listwe ktora jest na zewnatrz drzwi?? Konkretnie chodzi mi o tyl prawy. Czy nalezy podwadzac,pchac ciagnac etc??? A jak tak to w ktora strone??? Wiem ze jest to na spinkach ale nie chcialbym niczego polamac!!
To samo mam z kierunkowskazem przy blendzie.Musze go wyjac bo mam w nim wode ale nie wiem jak to wydrzec i boje sie zrobienia demolki w tych cienkich plasticzkach!!
...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...
- JayT
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Listwę podważasz na jednym końcu i delikatnie ciągniesz do siebie podważając przy każdej spince... za pierwszym razem i tak pewnie któraś spinka sie zepsuje, wiec przygotuj sie na zakup nowych.
Co do kierunkowskazu - wyjmij blendę, będzie widział jedną stronę kierunkowskazu - jest tam blaszka, którą trzeba podważyć i delikatnie wyjąć kierunek (od zewnętrznej strony jest mocowany w zderzak na dwa bolce), te fotki dadzą Ci pogląd na mocowanie kierunkowskazu:

Co do kierunkowskazu - wyjmij blendę, będzie widział jedną stronę kierunkowskazu - jest tam blaszka, którą trzeba podważyć i delikatnie wyjąć kierunek (od zewnętrznej strony jest mocowany w zderzak na dwa bolce), te fotki dadzą Ci pogląd na mocowanie kierunkowskazu:

-
jaszczur
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
użyj opcji szukaj!!!!!!!!!!!! ludzie szukajcie zanim napiszecie cokolwiek bo tematy niektóre są walko wałkowane tysiące razy tu masz jak to zrobić http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... ht=#864348 temat zamykamlordmatej pisze:To samo mam z kierunkowskazem przy blendzie.Musze go wyjac bo mam w nim wode ale nie wiem jak to wydrzec i boje sie zrobienia demolki w tych cienkich plasticzkach!!