Dziwny stukot przy puszczonym sprzęgle !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwny stukot przy puszczonym sprzęgle !
Witam ! Od czasu do czasu przy puszczonym sprzęgle słysze dziwny stukot ! Co to może być ?
Ja mam podobnie ale raczej nie stukot tylko takie dziwne niejednostaje piszczenie.Własnie sie zastanawiam co to moze byc.Jak wcisne sprzegło to przestaje odrazu.Ale narazie mnie to nie niepokoi bo sprzeglo dziala super.Oby jaknajdłuzej
Zbieram na Passata B5 TDI.Kiedy zbiore nie wiadomo.Zainteresowanych sponsoringiem zapraszam na priv xD
OBNIŻENIU ZAWIECHA MÓWIE STANOWCZE NIE!
OBNIŻENIU ZAWIECHA MÓWIE STANOWCZE NIE!
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
a u mnie jest tak ze jak chamuje silnikiem to robi trtrttttrtrtrtrrrrtrrtrtrtrtrtrtrtr i czuc wibracje na drazku biegów, jak wrzuce na luz to jest spokoj, podczas terkoatanie nie pomoga wcisniecie pedału sprzegła. Co to moze byc ? tez sie skrzynie konczy ?
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

- Paweł Marek
- V.I.P.

pojedyńczy głuchy stuk, czy ciągłe chrobotanie. Pierwsze to może być poduszka, drugie łożyska na wałkach skrzyni, na pewno nie oporowe.witus pisze:Od czasu do czasu przy puszczonym sprzęgle słysze dziwny stukot
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.