Hamulce
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Hamulce
Witam. Przymierzam sie do wymianki hamulcow w przodzie na nowe tyle ze niewiem ile kasy mam sobie przyszykowac Chce wymienic tarcze na BREMBO wentyle nacinane oraz klocki FERRODO 2000 ale niewiem ile taki zestawik mnie wyniesie.Moglby mi ktos podac ceny i ewentualnie namiary???Z gory dzieki.POZDRAWIAM
Witam
Dla zainteresowanych remontem "tyłu" powiem że wlaśnie zmieniłem tarcze, klocki i łożyska. Części jak do pierwszego montażu.
Ceny następujące: tarcze Lucas 2 x 156 zł, klocki Lucas 120 zł komplet na 2 koła, łożyska
SKF 2 x 70 zł. Podane ceny w raz z montażem.
Dużo to czy mało ?
Pozdrawiam, Pitt
Dla zainteresowanych remontem "tyłu" powiem że wlaśnie zmieniłem tarcze, klocki i łożyska. Części jak do pierwszego montażu.
Ceny następujące: tarcze Lucas 2 x 156 zł, klocki Lucas 120 zł komplet na 2 koła, łożyska
Dużo to czy mało ?
Pozdrawiam, Pitt
Dobre auto to doinwestowane auto
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49523621Pitt pisze:Witam
Dużo to czy mało ?
Pozdrawiam, Pitt
tu sa po 20 zl a wymiana jest bajecznie prosta oczywiscie trzeba miec troche czasu
Witam ponownieBruceLee30 pisze:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49523621Pitt pisze:Witam
Dużo to czy mało ?
Pozdrawiam, Pitt
tu sa po 20 zl a wymiana jest bajecznie prosta oczywiscie trzeba miec troche czasu
Jak bym miał kupić łożysko za 20 zł to wolałbym zostawić te które mam, mimo że nieco hałasuje.
Do heblarki bym takiego nie ryzykował a co dopiero do wożenia własnego tyłka.
Pozdrawiam, Pitt
Dobre auto to doinwestowane auto