Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zapodaj foty tej klapywojteks pisze:ja nawet nie mogę włożyć kluczyka do zamka w klapie, po demontażu okazało się, że jest tak zarośnięty brudem i jakąś korozją, że ani jedna zapadka nie pracuje, na razie moczy się w płynie hamulcowym ale właśnie jestem po tuningu tylnej klapy i dorobiłem sobie otwieranie z pilota (drugim kanałem) a zamek zdemontowałem i otwór po nim zlikwidowałem.
niestety nie mam aparatu ale po niedzieli się postaram, ponieważ jak to bliżej obejżałem okazało się, że korozja zjadła trochę blachy dookoła przycisku do otwierania i trzyma się to na rdzy. Wizyta w sklepie, zakup maty szklanej i żywicy oraz trochę szpachli i zlikwidowałem otwory na przycisk i montaż tej plastikowej listwy oraz ten mały rant. Generalnie kształt wgłębienia pozostał tylko muszę jeszcze dokupić ramkę z oświetleniem do rejestracji. Co prawda nie jestem zadowolony z malowania ale to pierwszy raz więc brak wprawy. Otwieranie siłownikiem montuje się bardzo łatwo, musiałem wywiercić tylko 1 otwór aby zamocować listwę montażową do siłownika i przeciągnąć kabelek do bezpiecznikówku_bi pisze:zapodaj foty tej klapy
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 138 gości