Do czego złącze w TD??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
Do czego złącze w TD??
Witam!
Do czego służy złącze znajdujące się pod zapalniczką w mk3 1,9 TD? Przecież on nie ma komputera, więc co tam podpiąć? Wymieniałem żarówkę w oświetleniu popielniczki i widziałem, że dochodzi tam kilka kabli... Do czego to jest? Nie chcę zakładać kolejnego postu więc od razu zapytam... Co może najprawdopodobniej stukać w zawieszeniu z przodu? I czy jest duża prowdopodobność, że są to gumy w kielichu (mocowaniu amortuzatora)? Bo wydaje mi się, że to powinny być one...
Do czego służy złącze znajdujące się pod zapalniczką w mk3 1,9 TD? Przecież on nie ma komputera, więc co tam podpiąć? Wymieniałem żarówkę w oświetleniu popielniczki i widziałem, że dochodzi tam kilka kabli... Do czego to jest? Nie chcę zakładać kolejnego postu więc od razu zapytam... Co może najprawdopodobniej stukać w zawieszeniu z przodu? I czy jest duża prowdopodobność, że są to gumy w kielichu (mocowaniu amortuzatora)? Bo wydaje mi się, że to powinny być one...
Ostatnio zmieniony śr cze 06, 2007 14:38 przez damian-ppp, łącznie zmieniany 1 raz.
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
Ani ABS-u ani poduszek nie mam... Więc do czego jeszcze? Podłączał ktoś sie pod to? Gdzieś czytałem, że silnik zdolny jest do samodiagnozy... Ale tam przecież nie ma żadnej centralki Chyba...
[ Dodano: 06 Cze 2007 14:55 ]
Rozumiem jeszcze, że mogliby włożyć tam pustą złączke, ale tam idzie kilka kabli... Jeśli dobrze pamiętam to minimum 5 albo 6
[ Dodano: 06 Cze 2007 14:55 ]
Rozumiem jeszcze, że mogliby włożyć tam pustą złączke, ale tam idzie kilka kabli... Jeśli dobrze pamiętam to minimum 5 albo 6
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia