nie pali się kontrolka świec żarowych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie pali się kontrolka świec żarowych
witam
nie wiem czy to duperela czy coś poważniejszego
mianowicie nie pali sie kontrolka grzania świec, nie wiem mam nadzieje że sie może przepaliła, myśle ze to nie wskazuje na nic poważniejszego
co wy sądzicie??
pozdro.
nie wiem czy to duperela czy coś poważniejszego
mianowicie nie pali sie kontrolka grzania świec, nie wiem mam nadzieje że sie może przepaliła, myśle ze to nie wskazuje na nic poważniejszego
co wy sądzicie??
pozdro.
Zgadza się z oprawkami, ale ja z nich wyciągnełęm żarówkę a tam patrze na czarno napisane 1,8V a licznik na bank nie ruszany , tak jak mówisz wymieniłęm na 2V , a te ponoć 1,2v wymieniłem na 1,5V i jest - wazne żeby świeciłyinek01 pisze:Chyba 2W (zielona oprawka) i 1,1W (pomaranczowa oprawka) a napiecie to 12VPinkFloyd pisze:podświetlenie licznika 1,8V, pozostałe 1,2V.
Zarowki sa podobno takie same, tylko oprawki graja role...
Ostatnio zmieniony śr cze 06, 2007 19:50 przez PinkFloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
Mozliwe ze jest jakies czary-mary z napieciem w tych oprawkachPinkFloyd pisze:Zgadza się z oprawkami, ale ja z nich wyciągnełęm żarówkę a tam patrze na czarno napisane 1,8V tak jak mówisz wymieniłęm na 2V , a te ponoć 1,2v wymieniłem na 1,5V i jest - wazne żeby świeciły
Ostatnio wymienialem jedna od wyswietlacza km.
Najsmieszniejsze ze w ASO Skoda nie mieli, a w normalnym sklepie moto kupilem taka jaka byla w oryginale - OSRAM od razu z oprawka...
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...