elektryka golfie III GL

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

broda_s

elektryka golfie III GL

Post autor: broda_s » śr maja 04, 2005 10:56

witam. skąd mogłbym pobrać schematy elektryki w golfie III GL, chodzi mi o podpięcie światła (jak wciskam stop swiecą kierunki) auto dopiero kupione i niewiadomo jak sie zabrac do naprawy bez przestudiowania trzewi machiny prawda? Prosze o pomoc! szukałem juz na forum tych rzeczy ale linki juz nie działają. Są wnim jeszcze elktryczne lusterkai szyby z przodum, pomożcie.
Golfy rulez.

Jozef
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Jozef » śr maja 04, 2005 13:35

Najpierw zajrzyj tu: http://volkswagen.msk.ru/ znajdziesz co trzeba, tylko ruski nieco trza znac.

carrot

Post autor: carrot » śr maja 04, 2005 13:58

Schematy są też na http://www.elektroda.pl
Trzeba się zarejestrować
Pzd

Sylvo23

Post autor: Sylvo23 » śr maja 04, 2005 15:33

ale masz dylemat , a to przecie banał sprawdz se masy na swiatłach to jest twój problem

Awatar użytkownika
briano
Kozak
Kozak
Kontakt:

Re: elektryka golfie III GL

Post autor: briano » śr maja 04, 2005 20:52

Dokładnie trzeba zacząć od sprawdzenia masy, jak nie mamy masy to takie rzeczy sie dzieją

Awatar użytkownika
pkirylcz
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: pkirylcz » czw maja 05, 2005 00:10

Sprawdz nastepnie czy zarowki nie sa poprzepalane bo inaczej bedziesz mial choinke

Pozdrawiam,
Piotrek

broda_s

Post autor: broda_s » pt maja 06, 2005 18:57

dzieki za rade. Głównie chodzi mi o schematy zeby móc przestudiowac co do czego i jak działa. sprawe swiateł zakonczmy.

Pienios
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Pienios » sob maja 27, 2006 14:30

Witam potrzebuje schamatu zasilania czujnika temp. i wskaznika w zegarach. Mam zle wskazania temp i paliwa. Reszta sprawdzona i na 200% ok wiec zostaje mi zasilanie. Wiem ze zasilane jest to ze stabilizatora ka7810 tylko nie moge go zlokalizowac p[ilnie potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wcześniej codziennie niezawodne MK3 1.8 AAM teraz Mk4 TDI AZS z plecakiem, na codzień zaś Octavia kombi 1.8 TSI, czas pokaże co się lepiej sprawuje...:)

pushkin77
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: pushkin77 » sob maja 27, 2006 14:33

gdybam teraz ale czy aby tego stabilizatorka nie ma na płycie licznika ??? w końcu jest tam dość sporo elektroniki upakowane

Pienios
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Pienios » ndz maja 28, 2006 00:01

Na plytce go nie ma juz sprawdzalem niestety. Wiec musi byc gdzies indziej skoro w sklepie wystepuje jako czesc. Choc sprzedawca nie potrafil powiedziec gdzie go sie instaluje napewno nie w zegrach. Tam nie ma zadnych stabilizatorow no jest tylko przetworniczka do zasilania wyswietlacza ale to inna sprawa. wiec nic w tym ksztalcie tam nie widzialem.....wiec musi bycgdzie indziej tylk gdzie.....

Wcześniej codziennie niezawodne MK3 1.8 AAM teraz Mk4 TDI AZS z plecakiem, na codzień zaś Octavia kombi 1.8 TSI, czas pokaże co się lepiej sprawuje...:)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”