KONTROLKA ŁADOWANIA AKUMLATORA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
KONTROLKA ŁADOWANIA AKUMLATORA
WITAM MAM PYTANIE, DZISIAJ ZAUWAŻYŁEM COŚ DZIWNEGO PO PRZEKRĘCENIU KLUCZYKA NIE ŚWIECI SIĘ KONTROLKA ŁADOWANIA AKUMLATORA, JESZCZE WCZORAJ BYŁO OK, CO SIE DZIEJE POMOCY!!!!!
Re: KONTROLKA ŁADOWANIA AKUMLATORA
Jeżeli pali się lampka to coś jest z ładowaniem nie halo, trzeba sprawdzić naładowanie akumulatora, trzeba sprawdzić jakie masz ładowanie czy ładuje baterie to to na początek.RALFI pisze:WITAM MAM PYTANIE, DZISIAJ ZAUWAŻYŁEM COŚ DZIWNEGO PO PRZEKRĘCENIU KLUCZYKA NIE ŚWIECI SIĘ KONTROLKA ŁADOWANIA AKUMLATORA, JESZCZE WCZORAJ BYŁO OK, CO SIE DZIEJE POMOCY!!!!!
Re: KONTROLKA ŁADOWANIA AKUMLATORA
LAMPKA SIE WOGÓLE NIE PALIbriano pisze:Jeżeli pali się lampka to coś jest z ładowaniem nie halo, trzeba sprawdzić naładowanie akumulatora, trzeba sprawdzić jakie masz ładowanie czy ładuje baterie to to na początek.RALFI pisze:WITAM MAM PYTANIE, DZISIAJ ZAUWAŻYŁEM COŚ DZIWNEGO PO PRZEKRĘCENIU KLUCZYKA NIE ŚWIECI SIĘ KONTROLKA ŁADOWANIA AKUMLATORA, JESZCZE WCZORAJ BYŁO OK, CO SIE DZIEJE POMOCY!!!!!