piszczące boczki

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

msokolek
Ma gadane
Ma gadane

piszczące boczki

Post autor: msokolek » wt cze 05, 2007 08:55

jak w temacie moje boczki mnie dobijają jak jadę po nierównościach to tak piszczą i trą że normalnie ......
dlatego mam pytanie jak to k... usztywnić
ps. dodam że nie mam boczków na zatrzaski tylko na sruby które zresztą wymieniłem na większe ale nic ...
pomocy :)

Oświetlenia, doradzę, załatwię......

może się przydam

kapalek
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: kapalek » wt cze 05, 2007 17:05

dokladam sie do tematu.

nowe świerze fotki wnętrza - radio,vento tunel,zegary, nakładki alu od audi tt, polerka wydechu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986712#1986712

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt cze 05, 2007 17:29

Jeśli sa w blasze drzwi otwory na typowe zatrzaski jak w MK3 z europy to może je założyć? Groszowa sprawa, tylko trochę roboty z klejeniem zatrzasków do tapicerki by było. A jak nie to starać się śróby tak przykręcić, żeby tapicerka minimalnie nieszpecąco od blachy drzwi odstawała, między tapicerkę a uchwyty śrób jakieś gumki z detki założyć?

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

msokolek
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: msokolek » śr cze 06, 2007 09:22

no właśnie jutro jak kaca wyleczę to mam zamiar się za to zabrać musze zobaczyć jakie są te zatrzaski i sprawdzę. dokręcać śruby --- to już takie wsadziłem że już większych nie mozna chyba :)
ale sprawdzę to metowę z gumkami :)
jak co to napiszę
dzięki pzdr

Oświetlenia, doradzę, załatwię......

może się przydam

Awatar użytkownika
lordmatej
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: lordmatej » śr cze 06, 2007 21:05

miałem to samo-mam alergie na skrzypienie w samochodzie.Rozebrałem progi,drzwi i wszystkie plastikowe elementy a nastepnie przed zlozeniem ponaklejalem gdzie sie dalo filcowe podkladki ktore można dostać w sklepie agd(sluza do podklejania pod nogi krzeseł) Ja wybrałem najcieńsze i walilem to wszędzie gdzie tylko mogło jakis odgłos wydać. Teraz satysfakcja z jazdy po dziurach-CISZA!!!!!!!!Trwało to ok miesiąca ale warto było.Pozdro!!

...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”