GALERIA CABRIO - Zdjęcia naszych cabriówek
- Paweuch
- Nowicjusz
- Kontakt:
A o to moja Golfinka.
W czarno bialych kolorach.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=106919
Pawel
Pawel
Dzięki ładny to on będzie jak uzbieram kaskę i będzie nowy lakierek za parę miesięcy (czarna perła) bo była robiona "rzeźba" przedniego zderzaka Kilka dni temu wstawiłem alu ramki do zegarów i tarcze Indiglo + podświetlenie panelu nawiewu - efekt powalający na kolana (jak się jeździło wcześniej na fabrycznych zegarach Co do navi to chyba jest to jakaś pomyłka - wiem że jest założony temat osobny do nawigacji ale jak już się rozpisuję to czemu nie tu moje miasteczko jest 40 tysięczne a mapa Blaupunkta oryginalna (prawie ) z 2006-7 roku pokazuje z 3 ulice na krzyż, "fantastyczne" pokrycie mapą... chyba w 20% Owszem są szczegółowo pokazane miasta, ale tylko większe aglomeracje typu Wawa.. Wqrzyłem się i kupiłem Clariona, navi Blaupunkta służy mi na razie jako radio, a w przyszłości niedalekiej jako TV-DVD i ekranik do kamery cofania.nowy13 pisze:wiosenka0, bardzo ładny mk3, ale................ środek jeszcze ładniejszy. Kiera 3-ramienna piękna i navi też świetnie wkomponowane.. Bravo.Wnętrze masz na 6.
a co mi tam, co prawda już go nie mam (mam nadzieję że nowy właściciel dopieszcza tak jak ja to robiłem) ale to była moja pierwsza miłość i pomimo upływu 3 latek nadal mam do tej jedyneczki sentyment bo to było moje pierwsze autko i do tego VW więc kumulacja szczęścia Dlatego wrzucę jeszcze skromne 3 fotki tego co miałem wcześniej.
I proszę się nie nabijać ze szczytów "tjuningu" z tamtych czasów (siateks, lateks, blacha ryflowana, brewka itd) - człowiek się uczy całe życie i z wiekiem nabiera smaku piękna
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 10:50 przez wiosenka0, łącznie zmieniany 1 raz.
Z VW jak z kobietami - nie ma brzydkich - są tylko zaniedbane
VW Club Polska - Region Północny #800
VW Mania '05 '06 '07 '08 '09 '10
VW Club Polska - Region Północny #800
VW Mania '05 '06 '07 '08 '09 '10