Witam
Czy pompa wtryskowa moze byc przyczyna tego ze auto przy normanych obrotach (950obr/min) wpada w drgania (cala karoseria, deska, siedzenia). Jak zwieksze obroty do 1080 obr/min to drgania sa prawie niewyczuwalne. Wtryski sprawdzali mi z 3 miesiace temu i byly dobre. Pytanie czy warto dawac pompe do sprawdzenia - bo auto odpala bez problemu. Moze tylko spalanie jest duze bo po miescie wychodzi ok. 8,5lita. A moze to poczatek konca pompy?
Pozdrawiam
Przy prawidlowych obrotach cale auto drzy - prosze o porade
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam
bardzo mozliwe ze to pompa miałem tak w oplu tez strasznie sie trząsł wymiana poduch nic nie pomogła olałem to i jezdziłem stołem wibracyjnym pompa nie padła zrobiłem jakies 80000 i to na oleju opałowym i nic jej nie było
pompe mozesz sprawdzic mozliwe ze niedomaga na którejs sekcji dlatego ma nierówne obroty i co za tym idzie drgania.
bardzo mozliwe ze to pompa miałem tak w oplu tez strasznie sie trząsł wymiana poduch nic nie pomogła olałem to i jezdziłem stołem wibracyjnym pompa nie padła zrobiłem jakies 80000 i to na oleju opałowym i nic jej nie było
pompe mozesz sprawdzic mozliwe ze niedomaga na którejs sekcji dlatego ma nierówne obroty i co za tym idzie drgania.
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia