elektryka golfie III GL
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
elektryka golfie III GL
witam. skąd mogłbym pobrać schematy elektryki w golfie III GL, chodzi mi o podpięcie światła (jak wciskam stop swiecą kierunki) auto dopiero kupione i niewiadomo jak sie zabrac do naprawy bez przestudiowania trzewi machiny prawda? Prosze o pomoc! szukałem juz na forum tych rzeczy ale linki juz nie działają. Są wnim jeszcze elktryczne lusterkai szyby z przodum, pomożcie.
Golfy rulez.
Golfy rulez.
Re: elektryka golfie III GL
Dokładnie trzeba zacząć od sprawdzenia masy, jak nie mamy masy to takie rzeczy sie dzieją
Witam potrzebuje schamatu zasilania czujnika temp. i wskaznika w zegarach. Mam zle wskazania temp i paliwa. Reszta sprawdzona i na 200% ok wiec zostaje mi zasilanie. Wiem ze zasilane jest to ze stabilizatora ka7810 tylko nie moge go zlokalizowac p[ilnie potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wcześniej codziennie niezawodne MK3 1.8 AAM teraz Mk4 TDI AZS z plecakiem, na codzień zaś Octavia kombi 1.8 TSI, czas pokaże co się lepiej sprawuje...:)
Na plytce go nie ma juz sprawdzalem niestety. Wiec musi byc gdzies indziej skoro w sklepie wystepuje jako czesc. Choc sprzedawca nie potrafil powiedziec gdzie go sie instaluje napewno nie w zegrach. Tam nie ma zadnych stabilizatorow no jest tylko przetworniczka do zasilania wyswietlacza ale to inna sprawa. wiec nic w tym ksztalcie tam nie widzialem.....wiec musi bycgdzie indziej tylk gdzie.....
Wcześniej codziennie niezawodne MK3 1.8 AAM teraz Mk4 TDI AZS z plecakiem, na codzień zaś Octavia kombi 1.8 TSI, czas pokaże co się lepiej sprawuje...:)