[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No właśnie od MK4 kolorystycznie tak nie pasowały a druga sprawa, że nie były tak dopasowane jak temr_simon pisze:Mnie się bardziej podobało z zegarami od MKIV, ładniej się to wszystko prezentowało. Jak dla mnie zegary nie pasują w znacznym stopniu do reszty.
cowboy, a nie boisz się że Ci skubną CB
Tak trochę na widocznym miejscu je masz....
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Chyba, że takcowboy pisze:nie boje sie bo je zabieram do domu - dwie śrubki i chyc już radio OUT
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
o kurdę... ale fajnie, dzięki !djtom pisze:ja panel pokręteł zdejmiesz to zobaczysz ze napis aircondition jest zaklejony czarną folią, wystarczy ja zerwac
nie miałem czasu - oddam Ci ją jak odwieziesz mi hokeja, skoro nie chcesz sie zamienićdjtom pisze:ta wajche kierunków juz załozyłes?
nawet nie naprawiłem podnoszenia szyby - i tak śmigam z klimą non stop
\cowboy pisze:czy jak pomaluję pół kreski to będzie się podświetlała na czerwono - pomimo że od spodu bedzie świeciło indiglo na niebiesko ?
mam tak zrobione , tyle tylko , że pod spodem mam giętki neon
, ale to jest praktycznie to samo ..... farbka zadziała jak filtr i będzie świecić na czerwono ( sprawdzone ) , tylko nie daj za grubej warstwy tej farby ( tak maźnij )
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Teraz to masz w srodku jak w statku kosmicznym A CB to wypas sprawa nie ma co, przydaje sie jak zloto...
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
It works !damcio151 pisze:farbka zadziała jak filtr i będzie świecić na czerwono ( sprawdzone ) , tylko nie daj za grubej warstwy tej farby ( tak maźnij )
dzieki panowie - roboty całe 5 minut a efekt... zresztą co ja bede pisał - zobaczcie sami:
mogę jeszcze raz maznąć tą farbka ale tak jest chyba OK ?
[ Dodano: Wto Maj 29, 2007 21:58 ]
i jeszzce jedna fotka z lampą