Długie (światła)... świeci tylko jeden reflektor
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Długie (światła)... świeci tylko jeden reflektor
Hej,
dwa dni temu zakupiłem mk2 (1,6, '89). Okazało się, że pali tylko jeden reflektor na długich. Żarówa jest ok. Pytanie: Czy mozliwe, że Jedo długie i drugie jest na osobnych bezpiecznikach? Jesli nie, to gdzie moze leżeć problem? Moze laickie pytanie, ale to moje pierwsze auto...
dwa dni temu zakupiłem mk2 (1,6, '89). Okazało się, że pali tylko jeden reflektor na długich. Żarówa jest ok. Pytanie: Czy mozliwe, że Jedo długie i drugie jest na osobnych bezpiecznikach? Jesli nie, to gdzie moze leżeć problem? Moze laickie pytanie, ale to moje pierwsze auto...
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 11:44 przez bartuch, łącznie zmieniany 1 raz.
a czy dlugie to nie to samo co drogoweOrzeł pisze:Ja też o długich ale w 1.3;-)... Przed chwilą stwierdziłem dziwną rzecz: mam tzw. drogowe a jak wrzucam długie to świecą tylko długie?? Wydaje mi się że powinny świecić jedne i drugie na raz??;) Jutro muszę posprawdzać bezpieczniki itd. To te same co w 1.6?
chyba mowa o tych swiatelkach co sie wlacza manetka od kierunkow
jesli masz auto sprzed 1986 roku to beda te same bezpieczniki, po tym roku beda to 11 i 12 bezpiecznik
- boogie-man
- Mały gagatek

Jeśli nie masz podwójnych świateł (cztery lampy) to działa wszystko tak jak powinno. Przy żarówce H4 nie mogą na ra świecić drogowe i mijania.Orzeł pisze:Czyli trochę przekombinowałem;-)
Chodziło mi o to że jak jadę na krótkich( czyli mijaniai włączam długie to mam ten problem. Świecą tylko długie a tak nie powinno się dziać;) Jutro to sprawdzę. MKII 89 czyli 11 i 12 bezpiecznik do sprawdzenia...
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.