antena bardzo dziwny problem !!!!!

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
unvave
Mały gagatek
Mały gagatek

antena bardzo dziwny problem !!!!!

Post autor: unvave » sob maja 26, 2007 13:50

Witam.
mam bardzo dziwny dla jak dla mnie problem. Jak juz wspominalem kiedys orginalna antena jaka miałem nie odbierała za dobrze a nawet wogole..... dzis kupilem nowa antene i po podlaczeniu jej do radia jeszcze bez montazu w samochodzie (błotnik) dalej nie odbierała żadna stacja radio zachowuje sie jak bez anteny...... i to jest dla mnie niesamowicie dziwne..... odrazu mowie ze radio jest wporzadku bo podlaczalem w samochodzie kumpla i odbiera wszystko i wszedzie.... moze wiecie o co moze chodzic bo mi sie wszystkie pomysly wyczerpały.
aha jeszcze jak wyciagnalem stara antene i został sam kabel to gdy podlaczylem do radia to odbierało z szumem ale odbierało :| sam kabel... a antena nowiutka nie...... :grrr:

Awatar użytkownika
axmax
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: axmax » sob maja 26, 2007 22:24

może coś z masą nie tak??

[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=113558[/url]Moje skromne MK3...zapraszam[/url]

Dragi
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Dragi » ndz maja 27, 2007 17:53

rozumiem ze jak nowa antena to i kabel nowy ??
sprawdz czy masa jest ok na kablu anteny czy sie gdzies przyapdkiem nie zwiera (czasami nowe a tez moze byc uszkodzone).

Awatar użytkownika
unvave
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: unvave » ndz maja 27, 2007 23:28

z masą wszsytko wporządku bo tak samo myślałem ze to moze jest przyczyną ale nie.... jakieś inne sugestie ?? :/ msuze rozwiazac ten problem bo zawszebardzo chetnie slucham radia podczas jazdy a tu nagle takie jaja...

p0zdr.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”