Witam. Dziś ściągałem koło kierownicy oczywiście odpiąłem wcześniej akumulator a następnie wyjąłem poduchę. Zmieniłem przełączniki od kierunków i wycieraczek , zmontowałem wszystko do kupy , założyłem poduchę i podłączyłem aku. I od tego momentu cały czas świeci mi sie kontrolka poduszki powietrznej.
Co to może być ? czy ktoś miał podobny przypadek ?
Swieci kontrolka poduszki powietrznej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Swieci kontrolka poduszki powietrznej
Ostatnio zmieniony czw maja 24, 2007 23:41 przez seba0000, łącznie zmieniany 1 raz.
seba
To niestety- nie pomogę więcej- ma moje oko tylko już podpięcie pod V.A.G.a ratuje.
słyszałem o przypadkach, gdzie przy odłączonym aku i przerwaniu masy auta, poduszka potrafiła złapać błąd- na logikę mocno to dziwne. Tak, jak mówię- obiło mi się to o uszy, nigdy tego nie doświadczyłem- ile w tym prawdy- NIE WIEM
słyszałem o przypadkach, gdzie przy odłączonym aku i przerwaniu masy auta, poduszka potrafiła złapać błąd- na logikę mocno to dziwne. Tak, jak mówię- obiło mi się to o uszy, nigdy tego nie doświadczyłem- ile w tym prawdy- NIE WIEM
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
Moze tasma od poduchy nie byla docisnieta, lub ulegla uszkodzeniu?
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!