Wygłuszenie drzwi a wilgoć
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Wygłuszenie drzwi a wilgoć
witam wszystkich
mam pytanie do posiadaczy wygłuszonych drzwi w mk3 .Czy po zalepieniu wszystkich otworów technologicznych nie cieknie wam woda do środka przez pozostawiony otwór na głośnik.
Całą poradę na temat wygłuszania znalazłem i rozumiem jak to zrobić ,ale nikt nie pisze jak zabezpieczyć otwór na głośnik (uważam, że zaklejenie go folią nie ma sensu )Więc jak to zrobić żeby było dobrze ?
Pozdrawiam
mam pytanie do posiadaczy wygłuszonych drzwi w mk3 .Czy po zalepieniu wszystkich otworów technologicznych nie cieknie wam woda do środka przez pozostawiony otwór na głośnik.
Całą poradę na temat wygłuszania znalazłem i rozumiem jak to zrobić ,ale nikt nie pisze jak zabezpieczyć otwór na głośnik (uważam, że zaklejenie go folią nie ma sensu )Więc jak to zrobić żeby było dobrze ?
Pozdrawiam
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dobrePursuit pisze:zamiast obicia wstawic szybke i pare rybek wpuscic ... a i nie zapomnij ich karmic
otworow odplywowych wody nie zaklejasz
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
witam
nie zrozumieliśmy się - nie chodzi o otwory odpływowe - to oczywiste ,że się ich nie zaślepia
Chodzi mi o pozostawiony otwór pod głośnik - patrząc przez dystans widzimy środek drzwi - a to znaczy ,że woda teoretycznie może nas tamtędy odwiedzić - i o ten problem mi chodzi
o ile on występuje ( tzn. czy komuś zalało głośnik ) , bo być może panikuję bez potrzeby
pozdrawiam i proszę o odpowiedzi
nie zrozumieliśmy się - nie chodzi o otwory odpływowe - to oczywiste ,że się ich nie zaślepia
Chodzi mi o pozostawiony otwór pod głośnik - patrząc przez dystans widzimy środek drzwi - a to znaczy ,że woda teoretycznie może nas tamtędy odwiedzić - i o ten problem mi chodzi
o ile on występuje ( tzn. czy komuś zalało głośnik ) , bo być może panikuję bez potrzeby
pozdrawiam i proszę o odpowiedzi
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wydaje mi sie ze nie potrzebnie stwarzasz problem...wydaje mi sie ze jesli nie zanuzysz calkowicie glosnika w wodzie to nie zniszczy Ci sie...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf