Mam pytanie odnosnie MK2 1.6 PN mianowicie gdy jest zimny gasnie, przerywa wogole nie ma jazdy, potem po rozgrzaniu juz jest w porzadku wszystko i tym sposobem gdy dojechalem do serwisu a silnik byl juz cieply nic nie mozna bylo zdiagnozowac i mechanik badajac go na wszystkie strony nie mogl nic powiedziec bo wszystko bylo ok!! Problem zawsze wystepuje tylko z rana po nocnym postoju, potem w ciagu dnia gdy auto stoi po jezdzie nawet 4-5 godzin odpala bez problemu!! Problem wystapil takze dzisiaj gdy byla burza i ulewa samochod postal zaledwie 2 godziny przy tym deszczu na parkingu i bylo o dziwo tak samo jak co ranek!! Panowie co to takiego moze byc, albo na co to najprawdopodobniej wyglada??
POZDRAWIAM!!
Gasnie, przerywa gdy zimny
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
HUBERT GTI
- Mały gagatek

- Kontakt:
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
-
HUBERT GTI
- Mały gagatek

- Kontakt:
No wlasnie niestety to nie to bo gdy autko bylo w serwisie coprawda juz rozgrzane ale sprawdzali przewony WN, kopulke, palec, swiece, nie wiem jak bo to ojca samochod i mnie przy tym nie bylo ale mowil ze mu to wszystko sprawdzili i powiedzieli ze z tym jest okey!! To ja juz nie wiem co to moze byc??
POZDRAWIAM!!
POZDRAWIAM!!
-
HUBERT GTI
- Mały gagatek

- Kontakt:
Panowie wiem juz jak ta usterka wyglada dokladnie!! Otoz samochod z rana odpala niemalze na dotyk, z tym ze swieci sie ikonka ladowania ktora gasnie w momencie dodania gazu potem juz nie swieci a silnik dlawi sie, gasnie, nie chce jechac dopoki sie nie rozgrzeje!! Panowie tutaj moja skromna wiedza sie konczy i nie mam pojecia co to jest wiec prosze was o pomoc!! Dodam jeszcze ze nie dawno ojciec byl w serwisie, gdzie wymieniono akumulator i zbadano alternator! Wyszlo wowczas ze jest w kiepskim stanie i tzreba go wymienic lub zrobic kapitalny remont alternatora! Niech mi ktos pomoze czy to ze gasnie ma jaki kolwiek zwiazek z tym? Przypominam chodzi o MK2 1.6 PN mojego ojca a nie o mojego GTIka!!
POZDRAWIAM!!
[ Dodano: 28 Maj 2007 00:24 ]
Czy moglby mi ktos pomoc?
POZDRAWIAM!!
[ Dodano: 28 Maj 2007 00:24 ]
Czy moglby mi ktos pomoc?