Problem z odpaleniem.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Problem z odpaleniem.
A wiec tak. Postawilem auto w niedziele (wrocilem z uczelni) i stalo do dzis. Dzis poszedlem umyc auto, wsiadam probuje odpalic a tu kreci i kreci, ale nie odpala. Dopiero za trzecim razem (przy wduszonym pedale gazu na maxa) odpalil, z rury poszedl jakis bialy dym. Nie wiem co jest. W nocy chyba lekko padalo, moze gdzies na cewke sie woda dostala?
Po myciu odpalil juz normalnie, chodzil po odpaleniu rowniez normalnie.
Co to moze byc?
Po myciu odpalil juz normalnie, chodzil po odpaleniu rowniez normalnie.
Co to moze byc?
www.SportCom.PL
- Kowal_
- płk Gleba

- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
MrUkAs, proszę weź chociaż pożycz od kogoś dobre kable na kilka dni, albo je poprostu zmień bo zakładasz chyba już dziesiąty temat o tym samym i cały czas szukasz dziury nie tam gdzie trzeba...
Kopułka + palec to ok 45zł. Zmień to. Kable chociaż pozycz i SPRAWDŹ jaka jest jest przyczyna.
Kopułka + palec to ok 45zł. Zmień to. Kable chociaż pozycz i SPRAWDŹ jaka jest jest przyczyna.
330KM/450Nm
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Ehh, kable mialem beru (zuzyte) wymienilem 1,5 roku temu na janmory, kopulke z paluchem chyba EPS mam (rowniez wymienione 1,5 roku temu).
Pozyczyc nie mam od kogo, bo nie mam nikogo znajomego co ma golfa II. Nie chce kasy pakowac spowrotem w kopulke, paluch i kable, jak nie mam pewnosci ze to akurat to. :/
Pozyczyc nie mam od kogo, bo nie mam nikogo znajomego co ma golfa II. Nie chce kasy pakowac spowrotem w kopulke, paluch i kable, jak nie mam pewnosci ze to akurat to. :/
www.SportCom.PL
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
A gdzie to kupowales? Bo u mnie w miasteczku nie maja tych firmowych, tylko te szajskie podroby. :/ Gdzie bym nie zapytal to Beru kabli, kopulki nie ma...
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 19:47 ]
Aha, i moze mi ktos napisac jak najlatwiej sciagnac przewody bo mam jakis specyfik przeciw wilgoci wiec spryskal bym przewody, styki w kopulce...
Probowalem sciagac ale nie szlo, a na sile nie chce bo nie chce czegos urwac.
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 19:47 ]
Aha, i moze mi ktos napisac jak najlatwiej sciagnac przewody bo mam jakis specyfik przeciw wilgoci wiec spryskal bym przewody, styki w kopulce...
Probowalem sciagac ale nie szlo, a na sile nie chce bo nie chce czegos urwac.
www.SportCom.PL
-
KONDZIO222
- Użytkownik

- Kontakt: