MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
takei fotele obecnie mam
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Chyba tak zrobie,podjade do salonu i popytam jakie koszta samego wlacznika,pewnie kable beda drogie wiec sam je moge zrobic bo to juz nie problem
[ Dodano: Pon Maj 14, 2007 4:01 pm ]
[ Dodano: Pon Maj 14, 2007 4:01 pm ]
U mnie w tej chwili sa skrzypiace zwykle lezanki hyhy z dziura u kierowcy bo sie troszke przetarloMAPET pisze:takei fotele obecnie mam
NORD-VAG.PL
Slawo0909 GOLFER III TDI POWER 110
Witam
Bardzo piękny golf najlepsze że mam taki sam kolor siwy metalik bardzo mi sie podoba jak go zrobiłeś suuper naprawdę piękne zdjęcia. Mam pytanie jeszcze kupiłeś te zderzaki czy przeróbka starych (szpachla itp.) wygląda na tych felgach imponująco
Pozdro
Bardzo piękny golf najlepsze że mam taki sam kolor siwy metalik bardzo mi sie podoba jak go zrobiłeś suuper naprawdę piękne zdjęcia. Mam pytanie jeszcze kupiłeś te zderzaki czy przeróbka starych (szpachla itp.) wygląda na tych felgach imponująco
Pozdro
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2611426#2611426/]Sprzedam parę części do Golfa III[/url][/b]
Re: Slawo0909 GOLFER III TDI POWER 110
Dziekuje za mily komentarz,zderzakow takich raczej nie kupisz,w miejsca kierunkow i tablicy jest wspawany nowy plastik i porzadnie wygladzony.Pozdrawiamslawo0909 pisze:Witam
Pozdro
NORD-VAG.PL
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
kkkubek golfik oczywiscie super zrobiony już mówiłem ale mam pytanie co do felunku bo mysle o takim... jak jest z tyłem? Obciera strasznie? Masz zaklepane ranty? I czy polecałbys zalożenie tych felg ze wzgledów nie estetycznych(bo to wiadomo ze ) tylko praktycznych Bo tam jest w sumie 7,5 cala szerokosci takze jeszcze chyba nie tak ze jezeli chodzi o "spowolnienie" auta
Jezeli chodzi o wyglad felg na autku to chyba nie musze polecac hehe:)A co do jazdy,mam w bagazniku skrzynke ktora troche wazy,wsiadaja 2-3 osoby i tyl nic nie obciera mimo ze nie bylo nic przerabiane.Jezeli chodzi o przod to mam skrecony na maxa do tych kol,w sumie i tak od strony pasazera jak wchodze w ostry zakret w duzej predkosci to jest szurniecie o blotnik.Dlatego chce z przodu cos z tymi rantami zrobic.Jezeli chodzi o komfort jazdy to musisz sie od razu nastawic na DUZA taczke,bo na takich oponach strasznie telepie i trzeba ostroznie jezdzic Ale mimo tej malutkiej wady i tak polecam takie felgi
NORD-VAG.PL