Jakie przyśpieszenie 0-100km/h w AFN?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie przyśpieszenie 0-100km/h w AFN?
Witam
Szukałem na forum ale nie znalazłem , ile sekund potrzebuje mk3 AFN aby osiągnąć 100km/h?
Pozdr
Szukałem na forum ale nie znalazłem , ile sekund potrzebuje mk3 AFN aby osiągnąć 100km/h?
Pozdr
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Przyłącze się do tematu z tym że mam silniczek 90KM 1 Z. Ile takie maleństwo ma do setki według katalogu? Szukałem jakichś danych na ten temat ale nie mogłem znaleźć. Wydaje mi sie, że mój zbiera się trochę jak żółwik. Mam co prawda. Koła 15' chyba 205/55 ale i tak wydaję mi się, że jest trochę muł.
Jak mierzyłem swojego, udawało mi się przyspieszać w około 11 sekund. FILMIKdrunk_bear pisze:Przyłącze się do tematu z tym że mam silniczek 90KM 1 Z. Ile takie maleństwo ma do setki według katalogu? Szukałem jakichś danych na ten temat ale nie mogłem znaleźć. Wydaje mi sie, że mój zbiera się trochę jak żółwik. Mam co prawda. Koła 15' chyba 205/55 ale i tak wydaję mi się, że jest trochę muł.
Wirus by uysy odjął 2 sekundy, i obecnie jest 9 (by GTech)
Pozdro
Re: Jakie przyśpieszenie 0-100km/h w AFN?
tak na wyczucie mój AFN 12 ale automat i buda cięższa bo to Sharan
a przy okazji sprawdzę realnie
a przy okazji sprawdzę realnie
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- research1
- Użytkownik
- Kontakt:
dane techniczne dla Twojego mk3: http://members.lycos.co.uk/kuba86/dane_ ... _golf4.JPGdrunk_bear pisze:Przyłącze się do tematu z tym że mam silniczek 90KM 1 Z. Ile takie maleństwo ma do setki według katalogu? Szukałem jakichś danych na ten temat ale nie mogłem znaleźć. Wydaje mi sie, że mój zbiera się trochę jak żółwik. Mam co prawda. Koła 15' chyba 205/55 ale i tak wydaję mi się, że jest trochę muł.