problem z wentylatorem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- yank
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
problem z wentylatorem
Witam , wczoraj spotkało mnie takie zdarzenie: po wyłączeniu stacyjki załaczał sie wentylator gdy tylko włączałem stacyjke wentylator sie wyłaczał, zrobiłem reset i przestało, czym mogło to byc spowodowane? nie wiem czy jeszcze mnie nie zaskoczy a przy tych temperaturach nie jestem pewien czy on chodzi właściwie...dzieki za wszelkie info...
Re: problem z wentylatorem
nic się nie bój, normalna sprawa i ciesz się że w ogóle się załączayank pisze:Witam , wczoraj spotkało mnie takie zdarzenie: po wyłączeniu stacyjki załaczał sie wentylator gdy tylko włączałem stacyjke wentylator sie wyłaczał, zrobiłem reset i przestało, czym mogło to byc spowodowane? nie wiem czy jeszcze mnie nie zaskoczy a przy tych temperaturach nie jestem pewien czy on chodzi właściwie
płynu chłodniczego nie ubywa to jeździj i obserwuj zbiorniczek z raz w tygodniu ...
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN