Przekładnia kierownicza stuka i trzeszczy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przekładnia kierownicza stuka i trzeszczy
Witam, jakis rok temu wymienilem przekladnie kierownicza bo stara juz byla rozbita. Oczywiscie kupilem nowa w Intercars ( co bylo wielkim bledem) Otrzymalem firmy 4max koszt okolo 300 zł. Po zamontowaniu strasznie sztywno sie jezdzilo i kierownica nie wracala oczywiscie nie bylo stukow, Mechanik stwierdzil ze powinna sie troche rozchodzic. A jednak tak sie nie stalo, teraz bardzo stuka i trzeszczy, mam gwarancje wiec oddam. Mam teraz dylemat czy regenerowac moja stara przekladnie i ile to kosztuje oraz czy warto, czy dolozyc i kupic nowa ale innej firmy jak juz to jakiej firmy? NIE POLECAM kupowania 4MAX czesci to jest badziew i mozna sie nabrac. Czekam na odpowiedz.
Ostatnio zmieniony ndz maja 20, 2007 00:42 przez speede, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzych8419
- Mały gagatek

- Kontakt:
najlepiej moim zdaniem i najtaniej jest po szukac i kupic gdzies na szrocie, tylko takim wiekszym i bardziej znanym , zeby nie wcisneli jakiegos bubla ,regeneracja sie za bardzo nie oplaca a jak bedziesz chciał na niej zaoszczedzic to tez za długo przekładnia nie pociagnie,najlepiej wyciagnac z jakiegos rozbitego
G.Ł.O.Ś.N.Y