dziwne drgania karoseri wewnatrz odczuwalne! -golf3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dziwne drgania karoseri wewnatrz odczuwalne! -golf3
wiec mam dylemat bo nie wiem co jest grane. Wymienilem poduszke w skrzynce biegow. Jesli silnik pracuje na wolnych obrotach i dam gazu to czuje ze drzy mi karoseria! i drazek biegow rowniez drzy, a jak jade to cos brzeczy. Za cholere nie wiem co jest grane. To strasznie slychac jak daje gazu i jak wolne obroty wracaja. To samo sie dzieje pod obciazeniem na kazdym biegu jak dodaje gazu i jade to drzy przez chwile i jakby cos brzeczalo z komory silnika jest to chwilowe w pewnym zakresie obrotow pod obcizaeniem. Moze ktos mial podobny problem to prosze o pomoc!. Wymienilem przednia poduszke i nic nie pomoglo. Drgania sa nawet wieksze.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
To dla poprawienia statsylolo_golf pisze:Ale echo....

Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
no ja bym obstwaiał poduszki(zasada jest taka, że najlepiej wymienić cały komplet), chyba, że drgania nie pochodzą z silnika a z kół, np są źle wywarzone.speede pisze:mam silnik 1.4 Abd 93 rok, na wolnych obrotach nie ma tych drgan, dopiero pojawiaja sie jak dodam gazu ze wzrostem gazu. I drzy mi drazek zmiany biegow . Pozatym jak jade na biegu to slychac podczas przyspieszanjia cos zabrzeczy , drży za cholere nie wiem.Pomocy
Pozdrawiam
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
No.. ale Speede wymienil poduchy.. i ma ten sam problem co Ty Unicron jak pamietam z twoich postow..Unicron pisze:no ja bym obstwaiał poduszki(zasada jest taka, że najlepiej wymienić cały komplet), chyba, że drgania nie pochodzą z silnika a z kół, np są źle wywarzone.speede pisze:mam silnik 1.4 Abd 93 rok, na wolnych obrotach nie ma tych drgan, dopiero pojawiaja sie jak dodam gazu ze wzrostem gazu. I drzy mi drazek zmiany biegow . Pozatym jak jade na biegu to slychac podczas przyspieszanjia cos zabrzeczy , drży za cholere nie wiem.Pomocy
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R